Stil Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Kuruluşu 20. Yıl Kutlaması

Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Kuruluşu 20. Yıl Kutlaması

12.05.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

1992 yılından bu yana Koruncuklara kucak açan Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, 20.yılını destekçileriyle Trump Towers’daki İstanbul Çocuk Tiyatrosu’nda Koruncukların hazırladığı gösterileri izleyerek coşkuyla kutladı.

Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Kuruluşu 20. Yıl Kutlaması

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, 20 yıldır ailesi olmayan veya terk edilmiş, ailesi olsa da kişisel varlığı tehdit altında olan, ihmale veya istismara uğramış, kötü alışkanlıklara karşı savunmasız bırakılmış çocuklara kucak açıyor. 20. yaşını dolduran vakıf, bu özel günü 28 Kasım’da Trump Towers’da bulunan İstanbul Çocuk Tiyatrosu’nda destekçilerinin katılımıyla Koruncuklar tarafından sergilenen özel gösterilerle kutladı.

Muhteşem Yüzyıl oyuncularını temsilen kutlamaya katılan Halit Ergenç ve Nur Fettahoğlu, Koruncuklar ile bir araya geldiler. Halit Ergenç ve Nur Fettahoğlu sahnede Koruncukların anlamlı kutlamalarında onlarla birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve destek verenlere teşekkür ettiler.

Köyden ayrılarak hayatını devam ettiren yetişkin koruncuklar sahnede Bolluca Çocukköyü’nde geçirdikleri günlerden behserek kendilerine bakan annelerine teşekkür ettiler. Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri ve Oya Karakimseli‘nin organize ettiği etkinliğin sunuculuğunu Tanem Sivar gönüllü olarak üstlendi.

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nın etkinlikleri hakkında daha fazla bilgi almak ve destek olmak için http://www.koruncuk.org/ adresini ziyaret edebilirsiniz. 


Yazarlar