Gündem Kosovalı kaçmak isterken camdan düşmüş

Kosovalı kaçmak isterken camdan düşmüş

24.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Şişli’de, önceki gün sabah saatlerinde 44 yaşındaki Kosovalı Naser Pacolli, Cumhuriyet Caddesi üzerinde 4. katta bulunan bir ofisin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, Pacolli ile kendisini alıkoyan 40 yaşındaki Mehmet A.’nın uyuşturucu ve sigara kaçakçılığı için işbirliği yaptığını ortaya çıkardı.

Kosovalı kaçmak  isterken camdan düşmüş

Pacolli olaydan günlerce önce Mehmet A.’yı arayarak para ile aldığı malları Yunanistan’da polise kaptırdığını öne sürdü. Bunun üzerine, 19 Mayıs günü Mehmet A. ile buluşan Pacolli, Mehmet A. tarafından Şişli’deki ofiste alıkonuldu. 3 gün boyunca darp edildiği iddia edilen Pacolli, kaçmak için bulunduğu odanın penceresinden yan binaya geçmek istediği sırada düşerek can verdi.

Cebinden not çıktı
Gözaltına alınan şüpheli M.A., emniyetteki ifadesinde, “Olay günü uyuşturucu kullanmıştım. Pacolli bize Kosova’dan uyuşturucu madde ve kaçak sigara sağlıyordu. Darp ettik ama atlamasıyla bir ilgimiz yok” dediği öğrenildi. M.A. ve olay esnasında yanında bulunan Yunus D. adliyeye sevk edildi. Öte yandan, Pacolli’nin cebinden; “Allah’ım beni affet. Sen teksin ve senden başka yok. Günahımı kabul ediyorum” yazılı bir not çıktığı öğrenildi.