Gündem Köstebek dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu!

Köstebek dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu!

20.07.2016 - 10:15 | Son Güncellenme:

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'a Köstebek dizisinde eşlik edecek kadın oyuncu belli oldu. Dört aylık bir arayış sonunda Bensu Soral ile anlaşma yapıldı. Peki Köstebek ne zaman başlayacak? Köstebek dizisinin konusu ne? İşte merak edilen tüm detaylar...

Köstebek dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu

Ay Yapım'ın üstleneceği dizi Kod Adı Köstebek'in başrol oyuncuları belli oldu. Genç kızların hayran olduğu Çağatay Ulusoy'a güzel ve başarılı oyuncu Bensu Soral eşlik edecek. Köstebek adlı dizide Ulusoy ve Soral, iki sevgiliyi canlandıracak. Peki Köstebek dizisinin konusu ne? Köstebek ne zaman başlayacak? İşte merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz...

Çağatay Ulusoy’un ‘Kod Adı Köstebek’ adlı yeni dizisindeki partneri belli oldu. Dört aylık arayış sonunda Bensu Soral’la prensipte anlaşıldı.

Çağatay Ulusoy için dört aydır aranan sevgili bulundu. Ünlü oyuncunun eylül ayında ekrana gelmesi planlanan “Kod Adı Köstebek” adlı dizide kiminle kamera karşısına geçeceği sonunda belli oldu.

Dizinin yapımcılığını üstlenen Ay Yapım, Ulusoy’un sevgilisini oynaması için Bensu Soral’a teklif götürdü. Son olarak “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde rol alan Soral’ın teklife olumlu bakması üzerine prensipte anlaşma sağlandı.

ÇEKİM AĞUSTOSTA BAŞLIYOR

Köstebek dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu


Anlaşmanın ardından Çağatay Ulusoy ve Bensu Soral, dizinin yönetmenliğini üstlenecek Uluç Bayraktar ile bir araya geldi. Uyum sağlayacaklarını düşünen iki oyuncunun da görüşmeden memnun ayrıldığı öğrenildi. Çekimlerine ağustos ayında başlanacak dizide Bensu Soral, güçlü bir avukatı canlandıracak. Dizi, başrollerinde Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson ve Matt Damon gibi ünlü isimlerin rol aldığı ‘Köstebek’ filminden esinlenecek.

Haberin Devamı

BENSU SORAL KİMDİR?

Köstebek dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu

Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide Aslı karakterini canlandırdı.

Bensu Soral, 2 Şubat 1991 tarihinde Bursa, İnegöl’de doğmuştur. İnegöl Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’de grafik üzerine öğrenim gördü. Dizi oyuncu Hande Soral ablasıdır.
Bensu Soral, 2012 yılında Kemal Tahir’in hikayesinden uyarlanan ve başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ahmet Uğurlu, Dolunay Soysert ve İlker Kızmaz’ın oynadıkları, Yavuz Sepetçi’nin Mustafa Kemal ATATÜRK’ü canlandırdığı “Yol Ayrımı” adlı dizide ilk defa oynayarak oyunculuğa başladı.

2013 yılında başrollerinde Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe’nin oynadığı “Vicdan” adlı dizide oynadı.

2014 yılında başrollerinde Sedef Avcı, Ahmet Saraçoğlu ve Murat Akkoyunlu’nun oynadığı “Boynu Bükükler” adlı dizide oynadı.