Gündem Köstebek ne zaman ekranlarda yer alacak?

Köstebek ne zaman ekranlarda yer alacak?

16.06.2016 - 10:05 | Son Güncellenme:

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaşacağı Köstebek ekranlara damga vurmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Çağatay Ulusoy'un yeni projesi olduğu açıklanan Köstebek için heyecan dorukta. Peki Köstebek ne zaman başlayacak? İşte detaylı bilgiler...

Köstebek ne zaman ekranlarda yer alacak

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstleneceği dizi için Köstebek kod adı belirlendi. Dizinin 2006 yapımı olan The Departed filminin dizi şekline yasal bir şekilde uyarlanacağı söylentiler arasında yer aldı. Köstebek oyuncuları arasında başrolde ise Çağatay Ulusoy ve Farah Zeynep Abdullah isimleri konuşulmaya başlandı.

Haberin Devamı

KÖSTEBEK NE ZAMAN BAŞLAYACAK ?
Televizyon ekranlarına yepyeni bir dizi daha katılmaya hazırlanıyor. En son Delibal filmiyle dikkatleri üzerine toplayan Çağatay Ulusoy'un bu projede başrolde yer alacağı iddia edildi. Çağatay Ulusoy'un ekranlara döneceği bu dizi projesiyle ilgili yavaş yavaş bilgiler gelmeye başladı. Dizinin tam olarak ne zaman yayınlanacağı bilinmese de Köstebek'in eylül ayında başlayacağı söylentiler arasında yer alıyor.

KÖSTEBEK OYUNCULARI

Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Farah Zeynep Abdullah'ın yer alacağı söylentileri hızla yayıldı. Henüz resmi bir açıklama bulunmazken ay yapım yeni dizi projesi için planladıkları isimlerle görüşmeye başladı. 2006 yapımı The Departed filminde Costello karakterini canladıran Jack Nicholson'un yerine Çetin Tekindor ve Haluk Bilginer isimleriyle görüşüldüğü söylendi. Kadın oyuncuyla anlaşmanın yapıldığı fakat henüz açıklanmadığı söylendi.

Haberin Devamı

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KİMDİR?

Köstebek ne zaman ekranlarda yer alacak

Farah Zeynep Abdullah (d. 17 Ağustos 1989; Gayrettepe, Beşiktaş, İstanbul), Türk oyuncudur.
Irak Türkmenlerinden olan bir baba ile Türk ve Boşnak kökenli bir annenin kızı olarak İstanbul'da doğdu.Lisenin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde okumuştur. Ancak daha sonra babasının işi gereği kaydını aldırarak İngiltere'de lise öğrenimini tamamlamıştır. Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizinin 2'nci sezonundan sonra, diziden ayrılarak, oyunculuk kariyeri için kaydını dondurduğu Kent Üniversitesi (İngiltere) Fransızca-Drama bölümüne dönüp, eğitimini tamamlamış ve 2013'te diplomasını almıştır.Ayrıca,kadın-erkek eşitliği ile ilgili bir kampanya olan HeForShe reklamında oynamıştır. Amnesty Türkiye'nin de gönüllü destekçisidir.