Anların, günlerin verimi bozabilecek negatif enerjiler ve nazar diye adlandırdığımız kötü niyetlere karşı korunmanın yollarından bahsetmek isterim sizlere.

Öncelikle nazar ya da negatif enerjiler kişileri neden ve nasıl etkiler bunu anlatayım. İyi ve kötü bütün enerjiler bedenimizin etrafında 2 cm kalınlığındaki aura dediğimiz enerji beden ile yönetilir. Aura temizlenmesi ve iyi bakılması gereken bir bedendir. Kalınlığının ve yoğunluğunun doğru bir şekilde olması gerekir. Olmaması halinde incelir ve gelen enerjileri yönetememeye, süzememeye başlar. Böylece tüm enerjiler bedene ulaşır.

Haberin Devamı

Beden aldığı enerjiye hemen tepki vermektedir. Güzel niyetlerle akan iyi enerjilere neşe, sevgi, coşku gibi tepkiler vermektedir. Diğer tarafta negatif enerjilere ise kızgınlık, enerji düşüklüğü, bitkinlik gibi tepkiler vermektedir. Pozitif enerjilerle yükselir ve iyileşirken negatif enerjilerle düşer ve bitkinleşiriz.

Bazı kişileri zaman içinde kodlayıp “Onun nazarı değiyor” diye zihnimize kazıyabiliyoruz. Kimse nazar dağıtmak için gelmez dünyaya. Diğerlerini böyle etiketlemek ve aslında bir şekilde katılaşmış yargılar oluşturmak, oluşan hatta hiç oluşmayan negatif enerjiyi üstlenmek kişinin işidir. Bu tarz kodlamalar olduğu sürece o kişiden bahsedildiği anda ya da gördüğünüz anda enerji beden korumayı bırakmaktadır. Bunun için öncelikle kodlamaları iptal etmeliyiz. O kişileri görünce enerji bedenle iç sesle “Her şey yolunda, sevgi ile korunuyorum” diyebilirsiniz.

Aurayı yani enerji bedeni sağlıklı tutmak için önce onun varlığını kabul etmek gerekmektedir. Aura resimleri, renkleri ve şekli hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz. Önemli olan onun tanımak ve bilmektir. Varlığını kabul ettiğimiz her şeyi iyileştirebiliriz. Her şey gibi enerji beden de sevgi ile beslendiği zaman harikalar yaratır.

Bilin ve hatırlayın ki, hiç kimse sizin enerjinize siz izin vermeden bir şey yapamaz. “Diğerlerine verdiğim bütün negatif izinleri iptal ediyorum.” Cümlesini kalpten tekrarladığınız sürece tüm izinler iptal olacaktır.

Haberin Devamı

Her gün “Sevgili enerji bedenim, güçlü ve sağlıklısın. Beni sevgiyle sarıyor ve koruyorsun. Teşekkür ederim” demenizi tavsiye ederim.

Sevgilerimle,

Ebru Demirhan