Muğla Köyceğiz'de Sokak Yogası Günleri

Köyceğiz'de Sokak Yogası Günleri

06.10.2017 - 11:36 | Son Güncellenme:

.

Köyceğizde Sokak Yogası Günleri

Köyceğiz’de düzenlenen Sokak Yogası Günleri, renkli görüntülere sahne oldu.
Köyceğiz Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinlikle 300’e yakın yerli ve yabancı yoga sever Köyceğiz’de bir araya geldi.
Etkinlikte genç, yaşlı, çocuk ve engelli gruplar uzman yoga eğitmenleri eşliğinde gün boyunca yoga yapıyor. Etkinliğin bu yılki onur konuğu ise Hindistan’dan gelen yoga hocası Lokesha Hutchappa, oldu.
Hutchappa, eşliğinde yoga akımları ve felsefesi üzerinde yapılan seanslara yoğa severler yoğun ilgi gösterdi.
Hutchappa, “Köyceğiz’in havası yoga yapmaya çok uygun ayrıca Köyceğiz’in harika doğasını çok beğendim. Burada bulunmaktan çok mutluyum” diye konuştu.
Köyceğiz Sokak Yogası etkinliğini başlatan Ferhan Yüksel ise “Türkiye ve yurt dışında yaşayan bir çok öğrencimin ve tüm yoga severlerle Köyceğiz sokak günlerinde buluştuk. Katılım çok yüksekti. Yoga severlerin pozitif enerji ile Köyceğiz’in tanıtımına katkıda bulunduğumuza inanıyorum ve seviniyorum, Artık sokak yogası günleri Köyceğiz’in geleneksel bir etkinliği olma yolunda ilerliyor’’ dedi.
Köyceğiz sokak etkinlikleri kapsamında özel bireylerinde unutulmadığını söyleyen Yüksel, özel eğitim belgeli eğitmenler eşliğinde özel çocuklarla yoga yapıldığını belirtti.
Çocuk, aile yogası ve çeşitli terapi seanslarının Köyceğizlilerin ilgi ve beğenisini kazandığını anlatan Yüksel, tüm işletmelerin yoga severler için özel menü hazırladığını ve otellerin gelen misafirlere özel indirimler uyguladığını da sözlerine ekledi.
Köyceğiz Sokak Yogası Günleri 7 Ekim’de sona erecek.