Ege ‘Koylar tertemiz olacak’

‘Koylar tertemiz olacak’

06.07.2018 - 23:13 | Son Güncellenme:

Arkas Holding-TURMEPA işbirliğiyle başlatılan sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, ARKAS TURMEPA II teknesi 12. yılında da Çeşme Koylarını temiz tutma çabalarını sürdürüyor.

‘Koylar tertemiz olacak’

Arkas Holding-TURMEPA işbirliğiyle başlatılan sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, ARKAS TURMEPA II teknesi 12. yılında da Çeşme Koylarını temiz tutma çabalarını sürdürüyor. Yapımını ve işletmesini Arkas Holding’in üstlendiği atık toplama teknesi, 2018 sezonunu açtı. ARKAS TURMEPA II, Çeşme koylarının mavi kalması için 15 Ekim’e kadar haftanın her günü 08.00-18.00 saatleri arasında Aya Yorgi Koyu, Hacettepe Koyu, Bademli Koyu ve Çeşme Merkez Limanı’nda hizmet veriyor. ARKAS TURMEPA II, 0537 766 33 71 numaralı cep telefonundan ücretsiz olarak çağrılıyor ve teknelerin bulunduğu yere kadar gidip atıklarını alıyor.

Haberin Devamı

Bilinçlendiriyor

ARKAS TURMEPA II, hizmete başladığı 2006 yılından bu yana atık toplamanın yanı sıra yat ve gezi teknesi sahiplerini deniz kirliliği konusunda bilinçlendirmeye de devam ediyor. Projenin başlamasından bugüne kadar geçen 11 yıllık sürede, toplanan atık miktarı ve ulaşılan tekne sayısındaki artış da buna işaret ediyor.