Yaz Gelmeden Kusursuz Güzelleşmenin Zamanı

Yaz Gelmeden Kusursuz Güzelleşmenin Zamanı

Bahar ayına girmemize rağmen halen kış mevsiminin devam ettiği bir aydır mart. Çünkü soğuklar halen devam ediyor. Kış aylarında aldığımız istenmeyen biriken yağlar oluşan selülitler, mat ve lekeli cilt yapısı, kırmızı görünümlü kılcal damarlı cilt yapısı, akne, akne izleri ve lekeli cilt yapısı, yüz ve vücuttaki tüy gibi sorunların giderilmesi için en ideal bir aydayız.

Cilt ve vücudumuz güneş ışınlarına temas etmeden evvel bu sorunları gidererek yaz mevsimini kusursuz, güzel bir ciltle ve kusursuz, fit bir vücutla karşılayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Vücudunuzla ilgili sıkıntılarınızdan kalıcı olarak kurtulmanın vakti!

Bu zamana kadar hep kışın biriken yağ, selülit ve kiloları bir kaç ay içerisinde vermeye çalışmaktan ve başarısız olmaktan sıkıldınız mı? Artık selülit ve istenmeyen yağlara teknolojik bir çözüm bulmanın zamanı geldi. Selülite karşı güzellik bilimi teknolojisi Amerika ve Avrupa’dan sonra artık İstanbul da da uygulanan “ Meso – Myo – Poratation - System ” ile kalça ve basen bölgesindeki fazlalıklardan kurtulabilir, selülitlerinizi azaltabilirsiniz. Bilim adamları, özellikle çalışan bayanları düşünerek teknolojinin en etkilisi olarak kabul edilen ” Meso – Myo – Proratation- System” cihazını ürettiler.

Bu yöntemde, uygulamadan önce kişinin genel formuna bakılıyor. Yağların ve selülitlerin yoğunlaştığı bölgelere bilgisayarlı cihazla masaj yapılıyor. Böylelikle metabolizma hızlandırılarak vücuttaki fazla yağların yakılması sağlanıyor.

Ardından elektronik sistem donanımı kullanılarak uygulanan “ Meso – Myo – Poratation – System ” yöntemi özel ve zararsız elektrik dalgaları üretimiyle epiderm ve hypoderm in geçirgenliğini artırarak, cilde uygulanan, selülite karşı kozmetik ürünlerinin bileşenlerini yüzde yüz nüfuz ettirerek Metabolizma nın çalışmasını sağlıyor. Kaslar güçleniyor, bağ dokuları sıkılaşıyor lenf sistemi harekete geçiyor ve selülit li bölgelere yeterli dolaşım sağlanıyor. Yöntem, elektrik akımının artı - eksi kutupları yoluyla selülit dokusunu parçalayıcı özellikteki etken maddelerinin, deri altına nüfuz ettirilmesi esasına dayanıyor.

Haberin Devamı

Düşük voltajlı elektriksel akımla oluşan, ultra - mikro kanallardan uygulamada kullanılan etken maddeler hedef dokuya iletiliyor. Daha sonra biyolojik minerel içerikli Bio Heating Mask kalça ve bacak bölgesine uygulanarak, cildin pürüzsüz ve sıkılaşmış bir görünüm almasını sağlıyor. Böylece “ Meso – Myo – Poratation - System ile iğnede olduğu gibi acı, morarma olmaksızın selülit uygulamasında başarılı sonuçları alınabiliyor.

Selülitlerinden, biriken yağ ve kilolarından kurtulmak isteyenler belli kurallara dikkat etmelidir.

Sağlıklı beslenmek, şeker, tuz, margarin ve yağda kızartmalardan uzak durmak, kahve, asitli içecekler tüketmemek. Günde mutlaka 2 litre su tüketilmeli. Sağlıklı bir cilt, sağlıklı bir vücut için çok önemlidir.

Haftaya cilt problemlerini giderme yöntemlerinden bahsedeceğim.

Sağlıklı güzellik dolu günler dileği ile

Int. Dipl. Kozmetisyen

Nesrin SÜRER

Cilt Probleminizi yazın , alttaki adreslere gönderin cevaplayayım.

Haberin Devamı

www.enesbioestetikcenter.com

www.enesbiocosmetic.com