Gündem 2018 KPSS lisans sınavı ne zaman? İşte sınav giriş yerleri

2018 KPSS lisans sınavı ne zaman? İşte sınav giriş yerleri

16.07.2018 - 08:11 | Son Güncellenme:

Merakla beklenen KPSS Lisans sınav giriş yerleri adaylara duyuruldu. Zorlu sınav öncesi adaylar KPSS lisans sınav giriş belgelerine ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden ulaşabiliyor. Peki 2018 KPSS lisans sınavı ne zaman yapılacak? İşte ÖSYM'den son dakika açıklaması...

2018 KPSS lisans sınavı ne zaman İşte sınav giriş yerleri

ÖSYM tarafından uygulanan KPSS 2018 için geri sayım başladı. Kamu kurum ve kuruluşlarında işe girmek için çabalayan yüzbinlerce aday KPSS lisans sınavına girecek.

Haberin Devamı

KPSS SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 22 Temmuz'da yapılacak 2018-KPSS Lisans Eğitim Bilimleri oturumuna girecek adayların sınava giriş belgeleri internetten adaylara sunuldu.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, adayların sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Adaylar, 22 Temmuz'da yapılacak 2018-KPSS Lisans Eğitim Bilimleri oturumuna girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecekler.

Duyuruda adayların 2018-KPSS Lisans Eğitim Bilimleri oturumu için saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacağı uyarısı yapıldı.

Haberin Devamı

ÖSYM'DEN ADAYLARA DUYURU

22 Temmuz'da yapılacak olan KPSS Lisans sınavına katılacak adayların sınav giriş belgesi ve kimliklerinin mutlaka yanlarında olması gerekiyor.

KPSS GİRİŞ YERİ SORGULAMA