Eğitim KPSS ÖABT sınav giriş belgeleri erişime açıldı

KPSS ÖABT sınav giriş belgeleri erişime açıldı

06.07.2017 - 16:09 | Son Güncellenme:

16 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan KPSS ÖABT sınavı için giriş belgeleri erişime açıldı. KPSS ÖABT sınavı için giriş belgesini almak isteyen adaylar https://ais.osym.gov.tr/ adresinden sorgulama yapabilecek. KPSS ÖABT sınavına girecek olan adayların sınav saatinden 15 dakika önce sınav solunundaki yerini alması gerekiyor...

KPSS ÖABT sınav giriş belgeleri erişime açıldı

KPSS alan sınavı giriş belgeleri adayların erişimine açıldı. ÖSYM tarafından yapılan duyuruda KPSS 2017 ÖABT sınav giriş belgelerinin erişime açıldığı sınav belgesini almak isteyen adayların ais.ösym.gov.tr adresinden sorgulama yapabilecekleri bildirildi. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen bütün sınavlarda olduğu gibi KPSS ÖABT sınavında da 15 dakika kuralı geçerli olacak. Sınava geç kalacak olan adaylar sınav salonlarına alınmayacak.

Haberin Devamı

KPSS ÖABT SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYINLANDI!

KPSS alan sınavı giriş belgeleri ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden adayların erişimine açıldı. 16 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan KPSS ÖABT sınavı için giriş belgesini almak isteyen adaylar https://ais.osym.gov.tr/ adresinden sorgulama yapabilecek. KPSS ÖABT sınavına girecek olan adayların sınav saatinden 15 dakika öncesine kadar sınav salonlarında olması gerekiyor.

2017- Kamu Personel Seçme Sınavı Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (2017- ÖABT): Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi

2017- Kamu Personel Seçme Sınavı Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (2017- ÖABT) 16 Temmuz 2017 tarihinde uygulanacak olup adayların sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini,T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden saat 14:30'dan itibaren edineceklerdir.

Haberin Devamı

ÖSYM'DEN 09:45 UYARISI

2017- Kamu Personel Seçme Sınavı Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (2017- ÖABT) 16 Temmuz 2017 tarihinde saat: 10.00’da uygulanacak olup sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 09.45’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.