Gündem KPSS başvuru işlemi nasıl yapılır? KPSS önlisans geç başvuru ne zaman?

KPSS başvuru işlemi nasıl yapılır? KPSS önlisans geç başvuru ne zaman?

24.09.2018 - 10:26 | Son Güncellenme:

KPSS önlisans geç başvuru tarihi ÖSYM tarafından açıklandı. 4 Kasım'da gerçekleştirielecek olan KPSS önlisans sınavı için başvuru tarihlerini kaçıran adaylar için ikinci bir şans olan geç başvuru işlemlerinin hangi tarihte alınacağı duyuruldu. Buna göre KPSS önlisans geç başvurusu 26 Eylül Çarşamba günü alınacak

KPSS başvuru işlemi nasıl yapılır KPSS önlisans geç başvuru ne zaman

KPSS önlisans geç başvuru tarihi 26 Eylül olarak duyuruldu. 4 Kasım'da gerçekleştirilecek olan KPSS önlisans başvurularını kaçıran adaylar için ikinci bir fırsat olan KPSS önlisans geç başvuru işlemleri 26 Eylül günü alınacak. Adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra başvurularını gerçekleştirebilecek.

Haberin Devamı

KPSS ÖNLİSANS GEÇ BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

ÖSYM tarafından yapılacak olan KPSS önlisans sınavı için başvurular bilindiği üzere sona ermişti. Sınav başvurusunu kaçıran adaylara ÖSYM'den müjdeli haber geldi. KPSS önlisans sınavı için geç başvuru tarihini 26 Eylül olarak adaylara duyurdu. KPSS önlisans sınavına girmek isteyen adaylar 26.09.2018 tarihinde saat 23:59'a kadar geç başvuru işlemlerini tamamlayabilecek.

KPSS ÖNLİSANS SINAVI NE ZAMAN?

ÖSYM tarafından Üniversitelerin iki yıllık bölümlerinden mezun olan adaylar için memur olabilme fırsatı sunan KPSS önlisans sınavı 4 Kasım 2018 10:15'te gerçekleştirilecek. Sınav salonlarına 10:00'dan sonra adaylar alınmayacak.