Gündem KPSS sınav giriş yerleri belli oldu mu? KPSS önlisans sınav giriş belgesi nasıl alınır?

KPSS sınav giriş yerleri belli oldu mu? KPSS önlisans sınav giriş belgesi nasıl alınır?

23.10.2018 - 10:00 | Son Güncellenme:

KPSS önlisans başvuruları sonrası gözler KPSS sınav giriş yerleri ve PSS önlisans sınav giriş belgelerine çevrildi. Peki binlerce adayın ter dökeceği KPSS sınav giriş yerleri açıklandı mı ve KPSS önlisans sınav giriş belgesi nasıl alınır?

KPSS sınav giriş yerleri belli oldu mu KPSS önlisans sınav giriş belgesi nasıl alınır

KPSS önlisans sınav giriş belgeleri yayımlandı mı sorusu adaylar tarafından araştırılmaya devam ediyor. 28 Ağustos 12 Eylül tarihleri arasında başvuruları alınan KPSS önlisans sınavı için geç başvuru işlemi 26 Eylül'de gerçekleştirildi. 4 Kasım'da gerçekleştirilecek olan KPSS önlisans sınavında adaylara Genel Yetenek ve Genel Kültür Testleri uygulanacak. Sınavın süresi 130 dakika olacak. Testler adaylara bir kitapçık hâlinde verilecek ve bir cevap kâğıdı kullanılacaktır.

Haberin Devamı

KPSS ÖNLİSANS SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYIMLANDI MI?

4 Kasım'da gerçekleştirilecek olan KPSS önlisans sınavı için sınav giriş belgeleri henüz yayımlanmadı. KPSS önlisans sınav giriş belgelerinin gelecek hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. KPSS önlisans sınav giriş belgeleri açıklandıktan sonra adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden sınav giriş yerlerini sorgulayabilecek.

KPSS ÖNLİSANS SINAVINDA HANGİ TESTLER UYGULANACAK?

KPSS sınav giriş yerleri belli oldu mu KPSS önlisans sınav giriş belgesi nasıl alınır