Gündem KPSS tercihleri ne zaman? KPSS - DHBT sınav giriş belgesi sorgulama

KPSS tercihleri ne zaman? KPSS - DHBT sınav giriş belgesi sorgulama

03.12.2018 - 10:39 | Son Güncellenme:

KPSS önlisans ve KPSS ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı. KPSS adayları ise sınav sonucunu öğrendikten sonra KPSS tercihlerinin ne zaman yapılacağını sorgulamaya başladı. ÖSYM tarafından alınacak olan KPSS tercihleri ne zaman yapılacak? Ayrıca KPSS - DHBT sınav giriş yerleri belli oldu.

KPSS tercihleri ne zaman KPSS - DHBT sınav giriş belgesi sorgulama

9 Aralık 2018 tarihinde uygulanacak olan KPSS - DHBT sınav giriş yerleri açıklandı. KPSS adayları ise sınav giriş belgesinin nasıl alınacağını araştırıyor. KPSS - DHBT sınavına katılacak olan adaylar için saat uyarısı yapıldı. Sdaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

Haberin Devamı

KPSS TERCİHLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

ÖSYM tarafından alınacak olan KPSS tercihleri için heyecan dorukta. KPSS önlisans ve ortaöğretim sınavlarına katılan adaylartercih yapmak için sabırsızlanıyor. Fakat KPSS tercih işlemleri henüz başlamadı. KPSS tercihleri başladığında haberimizin içeriğinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

KPSS - DHBT SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

2018-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ!