Ege Kral ve kraliçe 5 Eylül’de belli olacak

Kral ve kraliçe 5 Eylül’de belli olacak

12.08.2018 - 22:08 | Son Güncellenme:

Rönesans Ajans ile Milliyet Ege işbirliğinde düzenlenen Miss&Mr Model of Turkey etkinliğine 3350 genç başvurdu. Eleme sonucu 15 kız ve 15 erkek final için yarışmaya hak kazandı

Kral ve kraliçe  5 Eylül’de  belli olacak

Miss&Mr Model of Turkey 2018 yarışmasında yarı final elemesi, 18 yıldaki en çok katılımla İzmir Agora Alışveriş Merkezi’nde yapıldı. Rönesans Ajans-Milliyet Ege işbirliği ve Agora Alışveriş Merkezi’nin ana sponsorluğundaki yarışmaya, Türkiye çapında 3 bin 350 başvuru oldu. İstanbul ve İzmir’deki ön elemelerin ardından, 10 Ağustos’taki yarı finalde, 25 kız ve 25 erkek finale kalabilmak için son kez jürinin karşısına çıktı. Etkinliğe, AVM’nin ziyaretçileri de ilgi gösterdi. 50 yarışmacıdan 30’u finale kaldı. Final, 5 Eylül’de Loft firmasının katkılarıyla İstanbul Crowne Plaza Florya’da yapılacak.

Haberin Devamı

Kral ve kraliçe  5 Eylül’de  belli olacak

Şimdi gözler İstanbul’da

Yarı finalin jürisinde; Akif Örük, Milliyet Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Kerem Oral, oyuncu Saruhan Hünel, Erdal Güvenç, Gizem Barlak, Mustafa Ayata, şarkıcı İrem Kalelioğlu, Nergiz Yavuzer, Niyazi Erdoğan, Nur Karaata, Anna Shender ve Aydın Öncel yer aldı.

Kral ve kraliçe  5 Eylül’de  belli olacak

Yarışmayı, İzmir 20. Noter Vekili Başkâtibi Yasemin Yaldız da takip etti. Gecede Dorsay Pırlanta’nın 2018 mücevherleri de tanıtılacak. Maxra Govana firmasının abiyeleri ve Kiğılı erkek giyim koleksiyonu, finalistler tarafından sergilenecek.
Shikka mayo ve bikinilerinin tanıtılacağı gecede, yarışmacılar Ayakkabı Prensi firmasının son model ürünlerini kullanacak. Eximia Türkiye firması, dereceye giren modellere hediyeler verecek. Yarışmanın kamp kıyafetleri de Boyner tarafından üretildi. Ulaşım sponsorluğunu Nioya Group’un yaptığı yarışmaya, gözlük firması Mert Optik de destek veriyor.