Adana KRİSTAL KOLA'DAN DAMLA SAKIZLI GAZOZ AÇILIMI

KRİSTAL KOLA'DAN DAMLA SAKIZLI GAZOZ AÇILIMI

02.05.2014 - 11:06 | Son Güncellenme:

.

KRİSTAL KOLADAN DAMLA SAKIZLI GAZOZ AÇILIMI

Kristal Kola Pazarlama ve Satış Müdürü Bayram Altuntoprak, her fuarda tüketicileri mutlaka yeni ürünlerle buluşturmayı strateji haline getirdiklerini belirterek, “Türkiye'de ilk defa damla sakızlı ve zencefilli gazoz ürettik. Bir sonraki fuarda öyle bir ürün çıkaracağız ki teknik olarak Türkiye'de üretebilen kimse yok” dedi.
Kristal Kola'nın ürettiği, Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan damla sakızlı gazoz, 8. Çukurova Gıda Fuarı'nda tüketicilerle buluştu. Firmanın Pazarlama ve Satış Müdürü Bayram Altuntoprak, Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan zencefilli gazozun iki hafta önce sunulduğu fuarda oldukça beğenildiğini, her fuarda mutlaka yeni ve dikkat çekici ürünler piyasaya sürmeyi temel strateji haline getirdiklerini söyledi. Gazoz çeşitlerinin arasında frambuaz bulunduğunu belirten Altuntoprak, şöyle konuştu: “En önemlisi, gazozları tatlandırıcı sıvı şeker kullanmadan yapıyoruz. İnsanlar bunu beğendi. Üniversitelerden yetkili kişiler var, onlar da baktılar, çok beğendiler ve takdir ettiler böyle bir ürün kazandırdığımız için.”
Enerji içeceği üretiminde Red Line markasıyla 3 yıldır pazarda olduklarını ve ciddi bir konuma geldiklerini ifade eden Bayram Altuntoprak, Türk insanının damak tadına en uygun üretimi yapmaya çalıştıklarını vurguladı. Enerji içeceği üretiminde tamamen doğal vitaminler kullanıldığının altını çizen Altuntoprak, “Özellikle birkaç yıldır enerji içeceği en çok tüketildiği yerlerde fuarlara katılarak profesyonellerden bilgi aldık ve ona göre ürünü şekillendirdik” ifadesini kullandı.
Kristal Kola Pazarlama ve Satış Müdürü Bayram Altuntoprak, Eylül ayında yeni bir fuar olduğunu belirterek “Öyle bir ürün çıkaracağız ki teknik olarak Türkiye'de üretebilen kimse yok. Yatırımına başlandı” diye konuştu.
Fuarda yer alan Balsa Gazoz ve Redline ürünlerinin tadımlarının yapıldığı stantlar vatandaşlar ve market zinciri temsilcileri tarafından ilgi gördü.