Kronik Cilt Kuruluğundan Bio Oil ile Kurtuldum

Pek çok kişi gibi ergenlik dönemimi sivilcelerimden kurtulmaya çalışarak geçirdim. Ancak sivilce sorunum 20'li yaşlarıma kadar dert olmaya devam etti. Çünkü fazlasıyla yağlı bir cilt yapısına sahiptim.

Yana yakıla sivilcelerime çözüm ararken çareyi yan etkileriyle bilinen ünlü bir hap kullanmakta buldum. Gerçekten 6 ay içinde derimin altındaki yağ bezeleri kurudu ve sivilcelerim bir daha çıkmama üzere kayboldu. Fakat sivilcelerden daha ciddi bir problemle karşılaştım. Artık kronik cilt kuruluğuna sahiptim.

Haberin Devamı

Bilindiği üzere kuru bir cilt, yağlı bir ciltten daha büyük sorunlara yol açabiliyor. Bu sorunlar arasında cildin erken yaşlanması, batıklar, çatlaklar, pul pul dökülme, kaşıntı, güneş hassasiyeti yer alıyor. Ki sırasıyla bu sorunların hepsi bende de ortaya çıkmaya başladı.

Herhangi bir mimikte yüzümün derisinin çatladığını hissedebiliyordum. Eskiden saatlerce güneşlenirken artık güneş görünce kaçıyordum. Yüzümde ince çizgiler oluşmaya başladı. En büyük sorunsa batıklardı. Özellikle bacaklarım o kadar kuruyordu ki batıklar çoğalmaya başlamıştı.

Kronik Cilt Kuruluğundan Bio Oil ile Kurtuldum

Artık düzenli olarak nemlendirici kullanmam gerekiyordu. Fakat hayatım boyunca kullandığım kozmetik ürünlerinde, doğallıkta %100'e en yakın olanı tercih ettim. Nemlendirici tercihimi hem etkili hem de doğal bir üründen yana kullanmalıydım. Bu noktada Bio Oil ile tanıştım.

Bio Oil'i ilk olarak bacaklarımda kullanmaya başladım. Bacaklarımdaki kuruluk ve batıklarda etkili olduğunu gördükten sonra yavaş yavaş bütün vücudumda kullanmaya başladım. İlk kullanımdan itibaren etkisini hissetmeye başladım. Üstelik yapış yapış bir his de bırakmıyor. Hem gece hem gündüz kullanımı için uygun.

Bio Oil kullanmaya başladıktan sonra kronik cilt kuruluğum ve buna bağlı cilt sorunlarım azaldı. Cildimin nem dengesi sağlandı.

Bio Oil'e teşekkür ediyor ve cilt kuruluğundan muzdarip olan herkese Bio Oil'i bir an önce kullanmaya başlamalarını tavsiye ediyorum.

Duygu Bay

duygu.bay@milliyet.com.tr