Kahramanmaraş KSÜ’YE KAYIT İÇİN GELEN ÖĞRENCİLERE DONDURMALI KARŞILAMA

KSÜ’YE KAYIT İÇİN GELEN ÖĞRENCİLERE DONDURMALI KARŞILAMA

04.08.2015 - 13:28 | Son Güncellenme:

.

KSÜ’YE KAYIT İÇİN GELEN ÖĞRENCİLERE DONDURMALI KARŞILAMA

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) yeni kayıt için gelen öğrencileri dondurma ile karşılıyor.
Kahramanmaraş Oniki Şubat İlçe Belediyesi’nin de desteğiyle üniversite öğrencilerinin kampüs alanına girmesi ile kurulan standlar ve dağıtılan buröşürlerle öğrenci ve veliler bilgilendiriliyor. Belediye tarafından kurulan standda ise öğrencilere dondurma ikramı ile şehrin tarihi ve turistlik yerlerini anlatan kitapçıklar dağıtılıyor.
Oniki Şubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek üniversite kampüsüne giderek kayıt için gelen öğrenciler ve aileleri ile görüştü. Belediyenin standında incelemelerde bulunan Mahçiçek, Türkiye’nin daha donanımlı ve bilgili gençlere ihtiyacı olduğunu söyledi. Kayıt için gelen öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Mahçiçek "Gençlerimiz için yeni bir başlangıç, bir dönüm noktası. Kayıtlar dün itibari ile başladı. Kayıt için gelen öğrencilerimiz son derece başarılı olacaklardır ve şehrimizi seveceklerdir" dedi.
KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci ise belediyenin de desteği ile KSÜ’yü tercih eden öğrencilere güzel bir karşılama yaptıklarını dile getirdi. Yeni dönemde kayıtların çok iyi durumda olduğunu ifade eden Deveci, 7 bin 600 kişiden fazla yeni tercih aldıklarını aktardı. Boş kontenjanların çok az kaldığını dile getiren Deveci, "Bu bizim için çok önemli ve sevindirici bir durum. Yurtlar konusunda bir bölgemizi yurt yapımı için tahsis ettik. Yakın zamanda 3 yeni yurt daha açılacak" ifadelerini kullandı.