Cadde Kübra'nın 'Oyalama Beni' sevinci

Kübra'nın 'Oyalama Beni' sevinci

12.04.2018 - 12:41 | Son Güncellenme:

10 yıldır sahne performanslarıyla eğlence dünyasında adından söz ettiren Kübra, ilk single’ıyla müzik listelerine hızlı bir giriş yaptı. Daha önce Ajda Pekkan’ın seslendirdiği 'Oyalama Beni' şarkısını cover’layan Kübra, “Bu şarkı beni çok heyecanlandırdı ve radyolarda bir numara oldu" dedi.

Kübranın Oyalama Beni sevinci

Sahne çalışmalarına 10 yılı aşkın süredir devam eden Kübra, ilk single’ının heyecanını yaşıyor. Canlı müzik performanslarıyla beğeni toplayan şarkıcı, ilk single’ı için kulakların aşina olduğu bir şarkıyı, daha önce Ajda Pekkan’ın seslendirdiği 'Oyalama Beni'yi cover’lamayı tercih etti.

Haberin Devamı

RADYOLARDA EN ÇOK ÇALAN PARÇA OLDU

Söz ve müziği Eda-Metin Özülkü çiftine ait şarkıya farklı bir yorum getiren Kübra, müzik listelerinde zirveye çıktı.

'Oyalama Benİ'nin radyolarda en fazla çalınan parça olmasının sevincini yaşayan Kübra, "Oyalama Beni’yi cover’lama fikri sevgili prodüktörüm Firuz Anlı’dan çıktı. Ve bu fikir beni çok heyecanlandırdı. Çünkü harika bir şarkı. Dinamik, enerjik, ritmik olduğu için beni yansıttığını düşünüyorum. Aranjeyi Kerem Ökten yaptı, muhteşem bir iş çıkardı. Bu şarkıyla birlikte çok tatlı, çok enerjik bir yola girdik. Şarkıyı müzikseverler de çok beğendi" şeklinde konuştu.