Cadde Küçük Ağa 46. bölümde kötü bir sürpriz - İzle

Küçük Ağa 46. bölümde kötü bir sürpriz - İzle

15.02.2015 - 09:49 | Son Güncellenme:

Küçük Ağa 46. bölüm ile bu hafta izleyicisiyle buluştu. Olayların bitmek bilmediği Küçük Ağa dizisi son bölümünde Sinem'i, sevgililer gününde kötü bir sürpriz bekliyordu. Küçük Ağa’nın kadrosundan 4 isim ayrıldı. İşte son bölüm ve datayları...

Küçük Ağa 46. bölümde kötü bir sürpriz - İzle

Küçük Ağa, yeni bölümü ile 17 Şubat Salı 20:00'de Kanal D'de! Yüksek IQ'sunu yine kendi çıkarına kullanan Mehmetcan herkesi şaşırttı! Özgür Akkuş - Kaba Saba şarkısı eşliğinde; Ali'yi, başka bir kadınla eğlenirken gören Sinem için zor anlar başlar. Küçük Ağa 46. son bölüm ile ilgili detaylar haberimizde...

Mehmetcan, okuldaki zeka testlerinde başarılı olmuştur. Fakat sonrasında, herkesi hayrete düşürecek şekilde hareket etmeye başlar. Ali ile beraber çalışmaya başlayan kız, Sinem’i rahatsız eder. Hamiyet, Maho’nun reklam filminden sonra tam da sevgililer gününde, Maho’dan intikam almaya karar verir. Ali'nin, işlerinin yoğunluğundan dolayı Mehmetcan’ı aksatmasına, Mehmetcan çok kızar. Sevgililer günü için, Mehmetcan’ın kız arkadaşına aldığı hediye, Ali’nin evinde düşünce Sinem ve Ali arasında gerginlik başlar. Sevgililer gününde ise Sinem’in gördükleri hiç ama hiç iyi olmayacaktır.

46.Bölüm Fragmanı 2



46.Bölüm Fragmanı 1



46.Bölüm Fragmanı-Web Özel

Haberin Devamı

KÜÇÜK AĞA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



Kanal D’nin sevilen dizisi Küçük Ağa’nın kadrosundan 4 isim ayrıldı.

Başarılı komedi dizisinde tam 4 ayrılık birden yaşandı. Dizide Nur rolüne hayat veren Ruhsar Öcal ve Burhan karakteriyle izleyici karşısına çıkan Kayhan Yıldızoğlu, rol gereği ilerleyen bölümlerde rol almayacak. Öcal’ın yeni projesi şimdiden merak edilirken Yıldızoğlu’nun Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde önemli bir karakteri oynamak için anlaşma yaptığı açıklandı.

Bunların yanı sıra dizinin yönetmenliğini üstlenen Erol Özlevi ise koltuğunu tamamen Aysun Akyüz’e bıraktı. Ayrıca Ozan Yurdakul ise senaristlik görevinden ayrıldı. Böylece dizi, senaryo ekibinin diğer isimleri olan Sinan Yurdakul ve Ömer Genç ile yoluna devam edecek.

Peş peşe glen bu ayrılıklardan sonra dizinin ve hikayenin gideceği yön ise şimdiden merak konusu. Başrollerini Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Emir Berke Zincidi ve Zeki Alasya’nın paylaştığı dizi, Mehmetcan ve ailesinin yaşadığı olayları konu alıyor.

Oyuncular

Zeki Alasya
Mehmet Ağa


Aşiret reisi. 70 yaşında, kaya gibi sert, çınar ağacı gibi dik bir adam. Geleneklerine topraklarına bağlı, inandıkları uğruna taviz vermeyen mücadeleci bir adam. Herkes karşısında saygı ile eğilir. Tek oğlu; Ali'yi üzerine titreyerek büyütmüş, hiç gözünün önünden ayırmamış, onun da tıpkı kendisi gibi bu topraklara, bu toprakların insanlarına en mükemmel şekilde Ağalık etmesini dilemiştir ama Ali yetişkin olduğunda, ne yazık ki Mehmet Ağa'nın bu hayallerinin hiçbirini yerine getirememiş ve bambaşka bir hayat seçmiştir kendisine.

Birce Akalay
Sinem


28 - 30 yaşında Ali'nin eşi, küçük Mehmet'in annesi. Tıp okumuştur, akıllı ve güzel bir kadındır. Son bir yıldır Ali ile Sinem'in evliliğinde sorunlar yaşanmaktadır. Karı-koca, ayrılma noktasına gelmişlerdir. Sinem, oğlu Mehmet Can ile birlikte evinde kalmaktadır. Yoğun bir iş hayatı vardır, oğlunun yaramazlıkları da canından bezdirmektedir kadını.

Sarp Levendoğlu
Ali


30 Yaşlarında Mehmet Ağa ile Esma Hanım'ın tek evladı. Babası ona at binmeyi, silah kullanmayı, ava çıkmayı dövüş sanatlarını öğretmeye çalıştıkça, Ali bunlardan hep uzak durmuş, hiç biri ilgisini çekmemiştir. Feodal sistemi, kapitalizmi reddeder. Dolayısıyla, asla o topraklarda doğmamış olması ve bir aşiretin tek varisi konumunda bulunmaması gerekmektedir ama...

Ali, üniversiteyi okumak için İstanbul'a gider. Ali bu arada Sinem ile tanışır, ona aşık olur ve evlenmeye karar verirler. Ancak Mehmet Ağa "asla bu kızla evlenemezsin" diyerek onu evlatlıktan reddeder. Kıyametler kopar.

Emir Berke Zincidi
Mehmetcan


6 - 7 yaşında hikâyenin başkahramanlarından biri. Ali ve Sinem'in oğlu, Mehmet Ağa'nın biricik torunu! Cin gibi bir çocuk. Babasının tam aksine dışa dönük, hareketli, haylaz hem futboldan hem dövüş sporlarından hoşlanan acayip enerjik ve zeki bir oğlan. Okulda dersleri iyi ancak yaramazlıkları yüzünden çok sık başı derde giriyor. Koyu Fenerbahçeli'dir. Hiçbir maçlarını kaçırmaz. Lider ruhlu bir çocuktur, aynı dedesi gibidir aslında. Sonunda dedesiyle kavuşur, Urfa'ya da gider Mehmetcan. Dedesi ona silah kullanması, ata binmesini, ava çıkmasını öğretecek ve çocuk bu alanlarda büyük bir ustalık gösterecektir.

Küçük Ağa 46. bölümde kötü bir sürpriz - İzle


Küçük Ağa Son Bölüm Detayları

Mehmetcan ve Çete, reklam çekimi için kamera karşısına geçiyor.


Ali ve Bülent, reklam filmi çekimleri için şehir dışına çıkarlar. Reklam filminde Mehmetcan ve çete de oynayacaktır. Bütün aile reklam filminin çekileceği otele doğru yola çıkarlar. Mehmetcan ve arkadaşları otelde de başlarını belaya sokacak şeyler bulurlar ve başlarına inanılmaz işler açarlar. Reklam filminde oynayan başka bir isim de Maho’dur. Hamiyet ise Maho’nun rol partnerini epey kıskanır. Bülent sayesinde ise oda numaraları birbirine girer ve ortalık epey karışır. Sinem, Ali ve Mehmet Ağa yine kendilerini bir kaosun ortasında bulurlar.

Yazarlar