Cadde Küçük Ağa son bölümde Mehmetcan iş başında!

Küçük Ağa son bölümde Mehmetcan iş başında!

19.01.2015 - 15:34 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Küçük Ağa yine heyecan dolu bir bölüm ile Kanal D ekranlara geldi . Salı akşamlarının vazgeçilmez eğlencesi olan dizide Mehmetcan'ın yaramazlıkları bitmiyor. Küçük Ağa 42. bölümde Ali'nin başı yine belaya girdi. İşte son bölüm detayları...

Küçük Ağa son bölümde Mehmetcan iş başında

Küçük Ağa 42. Bölüm de kıskançlık rüzgarları esdi. Sinem'e gelen bir çiçekle başlıyor her şey...
Çiçekten sonra çılgına dönen Ali'nin halini gören Mehmetcan, bunu fırsata çeviren Mehmetcan, durumu iyice abartınca ortalık karıştı.
Sadık Müdür’ün başına gelenler Mehmetcan ve çeteyi harekete geçirir, yine boylarından büyük bir başarı elde ederler. Maho ise Mehmet Ağa’yı yine delirtir ,fakat bu sefer Mehmet Ağa’dan kurtulmak öyle kolay olmayacaktır.
Bülent, Ali yüzünden kendini hiç istemediği bir durumun içinde bulur, Arzu ise Bülent’e epey sinirlenir. Ali’nin Sinem’i kıskanmasını fırsat bilen Mehmetcan, barışırlar umudu ile Ali’nin başını belaya sokacak işlere kalkışır ve ortalık iyice karıştı.
Küçük Ağa 42. Bölüm Fragmanı

Oyuncu Kadrosu

Haberin Devamı

Birce Akalay
Sinem
28 - 30 yaşında Ali'nin eşi, küçük Mehmet'in annesi. Tıp okumuştur, akıllı ve güzel bir kadındır. Son bir yıldır Ali ile Sinem'in evliliğinde sorunlar yaşanmaktadır. Karı-koca, ayrılma noktasına gelmişlerdir. Sinem, oğlu Mehmet Can ile birlikte evinde kalmaktadır. Yoğun bir iş hayatı vardır, oğlunun yaramazlıkları da canından bezdirmektedir kadını.
Sarp Levendoğlu
Ali
30 Yaşlarında Mehmet Ağa ile Esma Hanım'ın tek evladı. Babası ona at binmeyi, silah kullanmayı, ava çıkmayı dövüş sanatlarını öğretmeye çalıştıkça, Ali bunlardan hep uzak durmuş, hiç biri ilgisini çekmemiştir. Feodal sistemi, kapitalizmi reddeder. Dolayısıyla, asla o topraklarda doğmamış olması ve bir aşiretin tek varisi konumunda bulunmaması gerekmektedir ama...
Ali, üniversiteyi okumak için İstanbul'a gider. Ali bu arada Sinem ile tanışır, ona aşık olur ve evlenmeye karar verirler. Ancak Mehmet Ağa "asla bu kızla evlenemezsin" diyerek onu evlatlıktan reddeder. Kıyametler kopar.
Emir Berke Zincidi
Mehmetcan
6 - 7 yaşında hikâyenin başkahramanlarından biri. Ali ve Sinem'in oğlu, Mehmet Ağa'nın biricik torunu! Cin gibi bir çocuk. Babasının tam aksine dışa dönük, hareketli, haylaz hem futboldan hem dövüş sporlarından hoşlanan acayip enerjik ve zeki bir oğlan. Okulda dersleri iyi ancak yaramazlıkları yüzünden çok sık başı derde giriyor. Koyu Fenerbahçeli'dir. Hiçbir maçlarını kaçırmaz. Lider ruhlu bir çocuktur, aynı dedesi gibidir aslında. Sonunda dedesiyle kavuşur, Urfa'ya da gider Mehmetcan. Dedesi ona silah kullanması, ata binmesini, ava çıkmasını öğretecek ve çocuk bu alanlarda büyük bir ustalık gösterecektir.