Cadde Küçük Ağa yeni bölüm neden yok?

Küçük Ağa yeni bölüm neden yok?

05.01.2015 - 10:21 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Küçük Ağa 41.Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi Küçük Ağa yeni bölümde neler olacak merak konusu. Kanal D'nin yayın akışında gözükmeyen Küçük Ağa bu hafta yayınlanmayacak mı?

Küçük Ağa yeni bölüm neden yok

Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi Küçük Ağa bu hafta Kanal D'nin yayın akışında gözükmüyor. 41. Bölüm ile yayınlanması beklenen dizinin yeni bölümü ne zaman olacak merakla bekleniyor..

Haberin Devamı

41. Bölüm Özeti

Sinem ve Ali’nin başına gelen terslikler devam etmektedir. Sinem’in evine hırsız girince, yardıma Ali koşar fakat başı belaya girecektir.

Mehmetcan ve çete, okullar arası müzik yarışmasına katılırlar ve kendi besteleri olan farklı tarzları ile iddialılardır.

Ali ise reklam kampanyası almak için epey çabalamaktadır. Yine bir kampanya için bir şirket sahibine, Sinem ile mutlu giden evlilikleri var gibi görünmek zorunda kalırlar fakat evdeki durumlar epey karışacaktır. Burhan Dede ise herkesi şaşırtacaktır.

Son Bölümde neler yaşandı?

Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya, Emir Berke Zincidi gibi isimlerin yer aldığı Küçük Ağa dizisinde, Mehmetcan ve çete, yeni mahalledeki komşulardan birini yanlış anlayınca, mahallede olaylar epey büyüyecektir. Ali’nin evinde tesisat sorunu yaşanınca, Sinem’in evinde bir kaç gün misafir olacaktır.

Ali’nin işlerinin kötü gitmesi üzerine kendini düşürdüğü durumlar, başına bela olacaktır.

Maho ise yine istemeden başını belaya sokacaktır ve çiftliği birbirine katacaktır, Esma yaşadıklarına inanamayacaktır.

Sinem ise Ali’nin başına gelenlere artık inanamaz, Sinem’den sonra Arzu da Yeşim’e sinir olur ve ortalık karışır.

Haberin Devamı



KÜÇÜK AĞA SON BÖLÜM İZLE