Gündem Küçük Asya yoğun bakımda

Küçük Asya yoğun bakımda

20.03.2016 - 17:04 | Son Güncellenme:

İstiklal Caddesi'nde dün yaşanan canlı bomba saldırısının yaralıları arasında bulunan 2.5 yaşındaki Asya ameliyat edildi, yoğun bakımda.

Küçük Asya yoğun bakımda

İstiklal Caddesi’nde 4 kişinin ölümü, 37 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan canlı bomba saldırısında yaralananlardan 8 kişinin tedavisi, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürüyor. Yaralılardan 4’ünün tedavisinin yoğun bakım servisinde, 4’ünün tedavisinin de normal servislerde sürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

BEYİN AMELİYATI YAPILDI

Yoğun bakım ünitesinde tedavi görenler arasında Adana’dan İstanbul’a ailesi ile birlikte gezmeye gelen 2.5 yaşındaki Asya Başaran da bulunuyor. Asya Başaran’a beyin ameliyatı yapıldığı ve gözünden operasyon geçirdiği öğrenildi. Asya Başaran’ın annesi Çilem Başaran’ın da tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor. Asya’nın 7 yaşındaki ablası Elçin ile annesi Çilem Başaran’ın sağlık durumunun daha iyi olduğu öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Hastaneyi ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Asya'nın durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisini verdi. Saldırıda ayağı kırılan baba Turgut Başaran'ın kendine gelir gelmez kızı Asya’yı sorduğu ve gözyaşlarını tutamadığı belirtildi. Patlamadan hemen sonra fotoğraflara yansıyan boş bebek arabası ile hemen yanı başındaki iki ölü güvercin herkesin dikkatini çekmişti. O pusetin minik Asya’ya ait olduğu anlaşıldı.

Yazarlar