Gündem Küçük Gelin 86. bölümde neler oldu? - İzle

Küçük Gelin 86. bölümde neler oldu? - İzle

15.09.2015 - 16:15 | Son Güncellenme:

Heyecan dozu yüksek sahneleriyle ekrana gelen Küçük Gelin dizisi 86. bölümü ile Samanyolu Tv'de yeni sezona merhaba dedi. Dram yüklü senaryosu ve başarılı kadrosuyla dikkat çeken dizi Küçük Gelin 86. son bölümünde neler oldu?

Küçük Gelin 86. bölümde neler oldu - İzle

Samanyolu ekranlarının iddialı dizisi Küçük Gelin son bölümü ile yine izleyicilerini ekrana bağladı. Küçük gelinlerin yaşadığı zorlukları çarpıcı bir şekilde ekrana taşıyan Küçük Gelin 86. bölümünde Zehra'nın yalanı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Başrollerini; Çağla Şimşek, Bengi Öztürk, Ufuk Şen gibi isimlerin paylaştığı dizinin ekrana gelen son bölümünde Mirza, bebeğini kardeşi diye tanıtan Zehra'nın yalan söylediğini öğrendi. Zümrüt'ün saklanan notları bulması ise köşeye sıkışan Behiye ve Leyla'nın beklenmedik bir sürprizle karşılaşmasına neden oldu.

KÜÇÜK GELİN 86. BÖLÜM ÖZETİ

Küçük Gelin son bölümünde küçük yaşta gelin olan ve daha çocukluğuna doyamadan annelik yükünü üstlenmek zorunda kalan Zehra'nın çilesi devam etti. Zehra'yı Mirza'nın yanında görünce büyük şaşkınlık yaşayan Bahar, baba-kızın birbirilerini tanımadıklarını anlayınca rahat bir nefes aldı. Ancak bu durum uzun sürmedi. Mirza, bebeğini kardeşi diye tanıtan Zehra'nın yalan söylediğini öğrendi ve gerçek kimliğini araştırmaya başladı.

Haberin Devamı

Bunu önlemek isteyen Bahar, panik hâlde Melek'in yanına koşarak onunla yeni bir anlaşma yapmak istedi. Ardında bıraktığı ipuçları Ali ve Devran'ın dikkatini çekti. Küçük Gelin 86. bölümündekonakta ise fotoğrafların ve mektupların kim tarafından gönderildiği ile ilgili büyük gizem çözülmeye başladı. Zümrüt'ün saklanan notları bulması, köşeye sıkışan Behiye ve Leyla'nın bağ evinde kendilerini bekleyen sürprizle yüzleşmesi beklenmedik gelişmelere neden oldu.