Cadde Küçük Gelin geceye damgasını vurdu!

Küçük Gelin geceye damgasını vurdu!

12.10.2014 - 10:21 | Son Güncellenme:

Küçük Gelin dizisi Samanyolu TV ekranlarında sevenleriyle buluştu. Ekrana gelen dizinin son bölümü izleyenlere hem hüzünlü hemde keyifli dakikalar yaşattı. Gündemi yine sarsan ve geceye damgasını vuran bu bölümde; Devran, adamlarıyla hastaneyi bastı...

Küçük Gelin geceye damgasını vurdu

Küçük Gelin dizisin; Zehra’nın konağa getirilmesini bekleyen Nujin Ana, ne pahasına olursa olsun bu bebeğin doğacağını söyler. Olaylar iyice sarpa sarar...

Haberin Devamı

Zehra’nın hamile olduğu gerçeği, Azad ve Melek için üzüntüye neden olurken haberi alan konaktakiler büyük bir heyecan duyar. Melek bu doğumun gerçekleşmesine izin vermemekte kararlıdır ancak bu sırada Devran, adamlarıyla hastaneyi basınca planlar alt üst olur. Doktor Zeynep, Zehra’yı başka bir kliniğe götürmeye çalışırken Devran’ın adamları onu fark eder.

Zehra’nın konağa getirilmesini bekleyen Nujin Ana, ne pahasına olursa olsun bu bebeğin doğacağını söyler. Nujin Ana’ın kucağına ilk çocuğu Devran’ın vermesini isteyen Behiye ise Zehra’nın bebeğini düşürmesini sağlayacak sürpriz bir plan hazırlar.



KÜÇÜK GELIN HAKKINDA

Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin dramı Samanyolu TV ekranlarında... 14 yaşında zeki ve gelecek vadeden bir kız çocuğunun zengin bir aileye berdel olarak verilmesini ve çocuk yaşta zorla evlendirilmesini konu alan Küçük Gelin, istemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalan çocuk gelinleri, aile içi çatışmaları, iktidar entrikalarını ve duygusal çıkmazları da odağına taşıyor.

KÜÇÜK GELIN OYUNCULARI

Bengi Öztürk (Melek)

Çağla ŞİMŞEK (Zehra)

Ufuk Şen (Devran)

Ece Baykal (Canan)

Devrim Atmaca (Fatma)

Orhan Şimşek (Azad)

Ece Okay (Behiye)