Cadde Küçük Gelin son bölümünde kan ve gözyaşı vardı

Küçük Gelin son bölümünde kan ve gözyaşı vardı

15.12.2014 - 09:22 | Son Güncellenme:

Samanyolu TV ekranlarının sevilen dizisi Küçük Gelin 57. son bölümü ekrana kilitledi. Heyecanın hız kesmediği dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde kan ve gözyaşı vardı. İstemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalan çocuk gelinleri, aile içi çatışmaları arasında kalıyor...

Küçük Gelin son bölümünde kan ve gözyaşı vardı

Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin dramı Samanyolu TV ekranlarında... 14 yaşında zeki ve gelecek vadeden bir kız çocuğunun zengin bir aileye berdel olarak verilmesini ve çocuk yaşta zorla evlendirilmesini konu alan Küçük Gelin, istemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalan çocuk gelinleri, aile içi çatışmaları, iktidar entrikalarını ve duygusal çıkmazları da odağına taşıyor.

Haberin Devamı

Yeni yayın dönemine hızlı bir giriş yapan ve çocuk annelerin dramını konu alan Küçük Gelin dizisi, Pazar akşamı merakla beklenen 57. bölümüyle ekrana geliyor.

Azad’la karşılaşan Melek her şeyi anlatmak ister ancak Azad’ın tepkisi çok farklı olur. Nujin Ana ve konaktakiler Azad’ın yaşadığını öğrenir. Nujin Ana bu duruma çok sevinir ve konağa geri dönmeye karar verir. Azad, Melek’le evlenmek için kendisine oyunlar oynayan ve ölüme terk eden Devran ile büyük bir hesaplaşma içine girer. Devran ise Rojhat’la karşılaşır ve Azad’ı aradıklarını öğrenir. Rojhat ve adamları Devran’ın desteğiyle bir plan yaparak Azad’ı telefonla arar ve bir kulübeye çağırırlar. Her şeyden habersiz olan Azad kulübeye geldiği sırada kurşun yağmuruna tutulur.