Cadde Küçük Gelin son bölümüyle ekrana kilitledi

Küçük Gelin son bölümüyle ekrana kilitledi

05.10.2014 - 15:26 | Son Güncellenme:

Küçük Gelin son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Samanyolu TV'de yayınlanan dizide küçük yaşta gelin olan kızın hayatını anlatıyor. 14 yaşında berdel olarak evlendirilen kızın hayatını Küçük Gelin dizisi izleyenlerden tam not aldı.

Küçük Gelin son bölümüyle ekrana kilitledi

Samanyolu TV'nin sevilen dizisi Küçük Gelin seyircileri etkilemeyi başardı. Dizide 14 yaşında zorla berdel olarak evlendirilen kızın hayatı anlatılıyor. Türkiye'de özellikle Doğu illerinde yaygın olan berdel; Türkiye'nin kanayan yarası olarak biliniyor. Samanyolu TV'de yayınlanmaya başlayan Küçük Gelin Pazar akşamları STV'de...

Haberin Devamı

Dizide Melek kızını evden kaçırmaya çalışmaktadır fakat kapıdan çıkmadan yakalanır. Melek hiç beklemediği bir teklifle karşılaşır. Devran ona "Madem kızının yanında olmak istiyorsun, benimle evleneceksin!" der. Bu olay karşısında sessiz kalamayan Nujin Ana, Devran'a kendi uygun gördüğü gelin adayını söyler ve onunla evlenmesi gerektiğini anlatır. Bu sırada konakta midesi bulanan ve hastaneye kaldırılan Zehra'nın sakladığı gerçek ortaya çıkar.

Dizinin Melek Öğretmeni Bengi Öztürk açıklamalarda bulundu

“Benim Annem de Küçük Gelin” dedi. Mesleğinde 10. yılını dolduran ünlü Oyuncu Bengi Öztürk hayatı hakkında özel açıklamalarda bulundu. Küçük Gelin’in yeni yıldızı Bengi Öztürk’ten sürpriz açıklama: “Benim Annem de Küçük Gelin” Yeni sezonda reytingteki başarısıyla adından söz ettiren dizisinin yeni Melek Öğretmen'i Bengi Öztürk, Kehkeşan Dergisi'ne özel açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Mesleğinde 10. yılını dolduran ünlü oyuncu Bengi Öztürk, Beren Saat, Engin Akyürek gibi isimlerin de tanınmasını sağlayan "Türkiye'nin Yıldızları" yarışması ile oyunculuğa adım atmıştı. O günden bu yana Dönme Dolap, Şöhret, Sessiz Fırtına, Canım Ailem, Yalancı Bahar ve Dila hanım gibi pek çok dizide rol alan Öztürk, şimdi bu dizi ile ekranlara geri döndü.