İstanbul KÜÇÜKÇEKMECE’DE HZ. ALİ CAMİSİNİN YANINA YAPILAN ZÜLFİKAR PARKI AÇILDI

KÜÇÜKÇEKMECE’DE HZ. ALİ CAMİSİNİN YANINA YAPILAN ZÜLFİKAR PARKI AÇILDI

16.10.2015 - 16:51 | Son Güncellenme:

.

KÜÇÜKÇEKMECE’DE HZ. ALİ CAMİSİNİN YANINA YAPILAN ZÜLFİKAR PARKI AÇILDI

Küçükçekmece Belediyesi, tarafından Hz. Ali Camisinin yanına yapılan Zülfikar Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.Törene katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “AK Parti’nin tek başına iktidara gelememesi ve 1 Kasım seçimleri ülkemizin 100 milyar dolar kaybetmesine neden oldu” dedi.
Küçükçekmece Belediyesi, tarafından ilçe genelinde başlatılan çevre düzenleme ve yeşillendirme çalışmaları kapsamında Atakent Mahallesinde yapımı tamamlanan Zülfikar Parkı düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine sunuldu. Zülfikar parkı açılış törenine Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri parkın içerisini gezerek, bayanlara çiçek takdim etti. Açılış töreninde konuşma yapan
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Hizmete açtığımız bu parkın isminin yine Hz. Ali’nin kılıcı olarak hepimizin bildiği Zülfikar isminin verilmesinin doğru olduğunu tespit ettik. İnşallah yapımı tamamlanan bu park burada vatandaşlarımıza hizmet verecek” dedi.
“KÜÇÜKÇEKMECE’YE TOPLAMDA 12 BİN AĞAÇ DİKTİK”
Park ve bahçe çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Başkan Karadeniz, “Dönemimiz içerisinde Küçükçekmece ilçesine yeni parklar kazandırmaya devam edeceğiz. Çünkü, yeşilin ağacın hepimiz için hayat olduğunu biliyoruz. Küçükçekmece’de yaşayan vatandaşlarımız çevrelerine baktıkları zaman her yerin yeşillendiğini görecekler. Biz dönemimiz içerisinde ilçemize toplamda 12 bin ağaç diktik. Yapmış olduğumuz park ve bahçelerle vatandaşlarımızın daha fazla yeşille ve doğayla bir araya getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
“AK PARTİ’NİN TEK BAŞINA LİDER OLMAMASI, 100 MİLYAR DOLAR KAYBA NEDEN OLDU”
Ak Parti’nin istikrarını sürekli olarak engellemeye çalıştıklarını dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “En son olarak 7 Haziran seçimlerinde partimizi tek başına iktidar olmasına izin verilmedi. Son üç aylık zaman dilimi içerisinde tek partili olmayan bir iktidarla seçimlere gidiyoruz. Türkiye böyle bir tabloda kazandı mı kaybetti mi bunun muhasebesini yaptığımız zaman ülkemizin kayıplarını kendimiz göreceğiz. Bu seçimde tek başına iktidar çıkamadık diye ülkemiz 100 milyar doların üzerinde kayıp vermemize neden oldu” şeklinde konuştu.