Siyaset 'Kudüs’e büyükelçi atadığınızda alkışlarız'

'Kudüs’e büyükelçi atadığınızda alkışlarız'

17.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

İYİ Parti’nin Ankara İl binasının açılışı için dün tören düzenlendi. Törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte genel başkan yardımcıları, partililer ve çok sayıda kişi katıldı.

Kudüs’e büyükelçi atadığınızda alkışlarız

Miting havasında gerçekleşen açılış programında Meral Akşener, İYİ Parti’nin tüm tehditlere rağmen cesur insanlardan oluştuğunu söyledi. Akşener, “Bizim hareketimiz genç Türkiye için heyecanı olan, çözümleri olan genç kardeşlerimizin yer aldığı bir gençlik hareketidir. Yemin ettik ben ve arkadaşlarım, söz verdik. Bir vicdanımızdan ayrılmayacağız, Türk milletine yalan söylemeyeceğiz. Yemin ettik kul hakkı yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz” diye konuştu.

‘Gazze ne oldu?’

Akşener, Kudüs konusunda da şunları söyledi: “Hani bir Gazze vardı. Ziyaret edilecekti. Ne oldu Gazze’ye. Ben Sayın Erdoğan’ın Kudüs için söylediklerini yerine getirmesini bekliyorum. Hadi bakalım. Kudüs’e derhal bir büyükelçi atanması mıdır, belki bilmiyor olabilirler. Ek bir kararname ile hemen imzasını atarak derhal Kudüs’e bir büyükelçi atayabilirsiniz. Atadığınız takdirde söz veriyorum sizi alkışlayacağız.”