Ekonomi ‘Kullan öde’ dönemini başlattı

‘Kullan öde’ dönemini başlattı

21.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bugüne kadar 4 bin konut ve ofis birimini hayata geçiren Propa, Kartal’da 100 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen yeni projesi Propa Vista’yı satışa çıkardı.

‘Kullan öde’ dönemini başlattı

Kartal E-5 aksı üzerinde konumlanan projede 247 konut, çarşı içinde 12 dükkan yer alıyor. Üç farklı tip 1+1 ve iki farklı tip 2+1 seçeneği sunulan projede, 1+1 daireler 380 bin lira, 2+1 daireler ise 649 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projenin en önemli özelliklerinden birinin ‘Plus’ konsepti olduğunu belirten Propa CEO’su Can Özçiçek, “Plus konseptiyle misafir evi, toplantı odası, hazır ofisler ve mutfak atölyesi proje sakinlerine kiralanabilecek. ‘Kullan öde’ sistemiyle bu alanlardan sağlanan gelirler site yönetimine aktarılacak. Böylece ortak gelirlere de katkı sağlamış olacak” dedi.

‘Yeni nesil ev’

Propa Vista’da sundukları Plus konseptlerle konut anlayışına yeni bir soluk getirdiklerine vurgu yapan Özçiçek, “Bizce konutlar artık sadece binalardan ibaret değil. Ev anlayışı artık dört duvarla sınırlı olmamalı. Eviniz, barınma ihtiyacını karşılamanın ötesinde, size konfor ve kolaylık sunmalı. Bu nedenle artık konut anlayışında yenilik zamanı geldiğini düşünüyoruz. Tüm bunları yaparken, inovatif ve makul maliyetlerle çözüm sunarken, Propa Vista’yı bu ‘yeni nesil ev’ bakışıyla tasarladık” diye konuştu.

Propa Vista’da satışların yüzde 65’nin tamamlandığını söyleyen Özçiçek, teslimlerin Mart 2019’da yapılacağını kaydetti. Firmanın Kartal’daki yatırımlarına devam edeceğini söyleyen Özçiçek, Kartal’da 11 ve 14 dönüm olmak üzere iki arsa alımı için ön protokol imzaladıklarını ifade etti.

Haberin Devamı