Teknoloji UX Alive 3-4 Mayıs'ta İstanbul'a geliyor

UX Alive 3-4 Mayıs'ta İstanbul'a geliyor

28.04.2017 - 17:04 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en kapsamlı kullanıcı deneyimi ve kullanılabilirlik konferansı UX Alive 3 ve 4 Mayıs 2017 tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de üçüncü kez katılımcılarıyla buluşacak.

UX Alive 3-4 Mayısta İstanbula geliyor

Her yıl ilgi odağı olan UX Alive bu sene de 500’den fazla katılımcı ağırlayacak. 2 gün sürecek olan UX Alive konuşmalar ve workshoplarla katılımcılarına bu sene de eşsiz bir deneyim sunuyor. Keynote ve uzman konuşmacıları katılımcılarla buluşturan UX Alive içeriği bakımından da çok geniş. Kullanılabilirlik, kullanıcı deneyimi, bilgi mimarisi, optimizasyon, deneyim tasarımı, etkileşim tasarımı, kullanıcılara yüz tasarımı, kullanıcı araştırması, Web psikolojisi, servis tasarımı, deneyim ve ürün pazarlaması, içerik stratejisi ve daha fazlası UX Alive’17 ajandasında.

Haberin Devamı

Hyperloop’tan Jaime Levy UX Alive’da!

JLR Interactive kurucusu, kullanıcı deneyimis tratejisti Jaime Levy UX Alive’ın keynote konuşmacıları arasında. SpaceX projesinde yer alan Levy’nin konuşmasının yanı sıra “Design hacking innovative concepts into prototypes”başlıklı workshop da yürütecek.

LeanUX yöneticisi Will Evans da UX Alive’17’nin keynote konuşmacılarından. Tasarım inovasyonu, kullanıcı denetim stratejisi ve araştırması üzerine 15 yıllık bir deneyimi olan Evans şu anda New York Üniversitesi'nin Berkley'de bulunan İnovasyon ve Girişimcilik merkezinde Tasarım Odaklı Düşünme, Lean UX ve Lean Startup konularında dersler verip, danışmanlık yapıyor.

UX Alive 3-4 Mayısta İstanbula geliyor

UX Alive’17 keynote konuşmacılarının arasında Frosmo’nun kurucusu ve CEO’su Mikael Gummerus da var. E-ticaret alanında deneyimi olan Gummerus “Living Junction”ın kurucu ortağı ve başkanlarından biri. Aynı zamanda iOS oyun geliştirme şirketi olan “Dodreams”in kurucu ortağı ve yönetim kurulu üyesidir.

Haberin Devamı

UX Alive konuşmacılardan bir diğeri Lloyds Banking Groups tasarım direktörü Alberta Soranzo. Multidisipliner tasarım ekiplerinin kurulmasında, gelişiminde ve Agile methodoljisinin uygulanması alanlarında tecrübeye sahip olan Soranzo konuşmasının yanı sıra “How to build, inspire and keep design teams” konulu bir workshop da yönetecek.

Sony deneyim tasarımı danışmanı Andrea Picchi, Youspi’nin kurucusu HannesRobier, Career Foundary CEO’su Raffaela Rein, Architech’den RamyNassar, Mail.Ru Group’danYurt Vetrov, CoreStrateji kurucusu İhsan Elgin ve Türkiye’nin oyunlaştırma konusunda önde gelen ismi Altuğ Yılmaz da konuşmacılar arasında.

Tecrübe edinmek isteyenlere dopdolu workshoplar!

Katılımcılara etkileşimli ve verimli bir konferans sunan UX Alive workshoplara da yer veriyor. “User research, UX Strategy, Design Team, Design Hacking Techniques, UI Design” konuları ağırlıklı olan workshop yürütücüleri arasında Jamie Levy, Agnieszka Mozol, Krystian Mrozek, Shipra Kayan ve Alberta Soranzo bulunuyor.

“Career Point”, “Design Clinic” oyunlarda ve konferansta yerini alacak

Haberin Devamı

Konferansta konuşmalar ve workshoplar dışında “Career Point”, “Design Clinic” gibi standlarda olacak. UX konusunda kariyer hedefi olanların uğraması gereken “Career Point”, süreç ve içerik hakkında bilgi veriyor. Userspots UX ekibinin oluşturduğu “Design Clinic” ise startuplar ve konuyla ilgili olanlara önerilerde bulunacak.