Sinop Kullanıcılar Halk Kütüphanesinin Uygulamasından Memnun

Kullanıcılar Halk Kütüphanesinin Uygulamasından Memnun

06.01.2018 - 13:48 | Son Güncellenme:

.

Kullanıcılar Halk Kütüphanesinin Uygulamasından Memnun

SİNOP (AA) - Sinop Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Göz, Dr. Rıza Nur İl Halk Kütüphanesinde çalışma saatlerinin yeniden düzenlenmesinin kullanıcılarını memnun ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Göz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce kütüphanenin mesai saatlerini hafta içi 08.30-22.00 saatleri, cumartesi günleri de 10.00-18.00 saatleri arasında açık olacak şekilde yeniden düzenlediklerini belirtti.

Düzenlemeyi yaparken öğrencilerle görüşerek düşünce ve taleplerini aldıklarını dile getiren Göz, "Öğrenci ve vatandaşlarımız, yeni uygulamadan oldukça memnun. Yaptığımız görüşmelerde bize, Daha önce saat 19.00'a kadar olan kütüphaneden yeterince faydalanamıyorduk. Uygulama rahat çalışmamız açısından çok iyi oldu diyorlar. Hatta sürenin biraz daha uzatılması yönünde talepleri var." dedi.

Uygulamayla bireylerin eğitim, kültür, boş zamanlarıyla ilgili ihtiyaçlarını karşılamayı amaçladıklarını dile getiren Göz, "Amacımız 7'den 77'ye herkesin faydalanabileceği şekliyle hizmet vermek. Kütüphaneyi herkesin yararlanabileceği bir yaşam alanına dönüştürmek istiyoruz." diye konuştu.