Düzce KULÜPLER ŞAMPİYONASI’NDA KAPANIŞ SAKARYA SÖĞÜTLÜSPOR’DAN

KULÜPLER ŞAMPİYONASI’NDA KAPANIŞ SAKARYA SÖĞÜTLÜSPOR’DAN

21.05.2016 - 16:20 | Son Güncellenme:

.

KULÜPLER ŞAMPİYONASI’NDA KAPANIŞ SAKARYA SÖĞÜTLÜSPOR’DAN

Üç gün boyunca Düzce’de düzenlenen Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nın kapanış gününde Söğütlü Spor Kulübü zirveye çıktı.
Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen ve yıl içerisindeki en büyük takım şampiyonası olan Türkiye Kulüpler Şampiyonası’nın son gününde Sakarya temsilcisi Söğütlü Spor Kulübü kürsünün en üstüne çıkmayı başardı.
19-21 Mayıs tarihleri arasında Düzce’de düzenlenen Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nın son gününde ümit-genç erkek takım kumite müsabakaları yapıldı. Heyecanlı maçların yaşandığı kapanış gününde kulüpler mutlu sona ulaşabilmek için kıyasıya rekabet etti.
Bursa ve Sakarya kulüplerinin buluştuğu ümit-genç erkek takım kumite final karşılaşmasında gülen taraf Sakarya temsilcisi oldu. Aslan Kutlu, Canberk Ceylan, Furkan Korkmaz, Abdülkerim Balıkçıoğlu ve Talha İnanç’dan oluşan Söğütlü Spor Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nü Aslan ve Abdülkerim’in galibiyetleriyle mağlup ederek altın madalya ve kupanın sahibi oldu.
Ümit Genç Erkek Takım Kumite; 1. Söğütlü Spor Kulübü (Sakarya), 2. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü (Bursa), 3. İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (İstanbul) ve 3. Doğukan Karate İhtisas Spor Kulübü (Ankara).