Ankara Kur'an Kursu Öğrencilerinin Yıl Sonu Etkinliği

Kur'an Kursu Öğrencilerinin Yıl Sonu Etkinliği

25.04.2018 - 21:34 | Son Güncellenme:

.

Kuran Kursu Öğrencilerinin Yıl Sonu Etkinliği

ANKARA (AA) - Akyurt İlçe Müftülüğünün açtığı Kur'an kursunda eğitim gören öğrenciler için yıl sonu etkinliği düzenlendi.

Haberin Devamı

Akyurt Belediyesinin desteğiyle İlçe Müftülüğü'nce açılan kurslarda eğitim gören 4-6 yaşlarındaki öğrenciler, Akyurt Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte hazırladıkları gösteriyi sundu.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, programda yaptığı konuşmada, çocukların kursun ardından dini bilgilerini, örf, adet, gelenek ve göreneklerini öğrenmiş bir şekilde ilköğretim okullarına başlayacaklarını söyledi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Ayantaş, kurs sayısını önümüzdeki yıllarda daha da arttırmayı hedeflediklerini kaydederek, "Belediye olarak biz her türlü desteği vermeye hazırız. Çünkü geleceğimizin teminatı çocuklarımız olacak. Aynı zamanda veliler olarak sizlere de teşekkür ediyorum. Aileler de çocuklar ile kurslara katılarak Kur’an öğreniyor." diye konuştu.

Haberin Devamı

Öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son bulan etkinliğe, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Şener, Kalecik İlçe Müftüsü Faruk Latifoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.