Siyaset Kurmaylarına talimat verdi: Kritik kentlerde özel ekip kurun

Kurmaylarına talimat verdi: Kritik kentlerde özel ekip kurun

22.02.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin oy oranının rakipleriyle “yakın” olduğu kentlerdeki seçim kampanyası için “özel ekip” kurulması talimatı verdi.

Kurmaylarına talimat verdi: Kritik kentlerde özel ekip kurun

Ekiplerin, sorumlu oldukları seçim çevrelerindeki kampanya sürecinde alınacak kararlar için “yetkili” olacağı bildirildi. Kılıçdaroğlu’nun birçok kez iddialı mesajlar vererek “hedef” koyduğu kentlerden Ankara, İstanbul, Mersin, Adana, Antalya, Bursa gibi kritik büyükşehirler için Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri ve grup başkanvekillerinin başkanlığında ekipler kurulacak.

Haberin Devamı

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, özel ekiplere ilişkin olarak, “Bütün seçim bölgelerini mercek altına alacağız. Özellikle, hassas olan yerlere özel ekipler kuracağız. Karar alma mekanizmasını ve süresini en doğru ve en kısa süreye indirmek için böyle bir yapı oluşturacağız. İllerde kampanya için çalışmalara başlandı. Biz kavgadan yana bir kampanya yapmayacağız, yapacaklarımızı anlatacağız” mesajını verdi.

Salona ağırlık

Edinilen bilgilere göre Kılıçdaroğlu, kampanyasında, “saha” çalışmalarına ağırlık verecek. Bu çerçevede, çok sayıda “büyük” miting yapmaya sıcak bakmayan Kılıçdaroğlu, özellikle salon toplantılarına yoğunlaşacak ve CHP’nin politikalarını anlatacak.