Elazığ Kursu Bitirip İş Sahibi Oldular

Kursu Bitirip İş Sahibi Oldular

12.11.2018 - 18:59 | Son Güncellenme:

.

Kursu Bitirip İş Sahibi Oldular

ELAZIĞ (AA) - Baskil Halk Eğitimi Merkezince istihdam garantili olarak açılan dikiş nakış kursuna katılan kursiyerler, törenle sertifikalarını aldı.

Haberin Devamı

Fırat Kalkınma Ajansı ve Halk Eğitimi Merkezi'nin desteğiyle Elazığ'ın Baskil ilçesinde kurulan tekstil fabrikasında istihdam garantili olarak düzenlenen dikiş nakış kursuna katılanlar için sertifika töreni düzenlendi.

Baskil Kaymakamı Oğuz Cem Murat, törende yaptığı konuşmada, açılan her bir yeni fabrikaların ilçe ekonomisine katkı sunduğunu belirterek, "Devletimiz iş ortamı oluşturmak için imkanları seferber etmektedir. Bu projenin gerçekleştirilmesinde ve devam ettirilmesinde üzerimize düşünleri yapıyoruz. Dikiş nakış kursu gören kursiyerlerimizin sertifikaları hayırlı olsun." dedi.

Baskil Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yusuf Ergen de 6 aydır bu fabrikada dikiş nakış kursu gören 118 kursiyerin sertifika almaya hak kazandığını belirterek, bu tür kursların destekleneceğini aktardı.

Haberin Devamı

Törene, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, Elazığ SGK İl Müdürü Ayhan Tuncer, İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı ile Elazığ Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Tevfik Özlü de katıldı.