Adana Kurt: "Geleceğin Ofislerini Bugünden Tasarladık"

Kurt: "Geleceğin Ofislerini Bugünden Tasarladık"

16.10.2017 - 10:52 | Son Güncellenme:

.

Kurt: Geleceğin Ofislerini Bugünden Tasarladık

Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, bölgede yatırımcısına birçok avantaj sundukları iş merkeziyle
ticarette güç kazanmak isteyen girişimcilere yenilikçi çözümler ürettiklerini söyledi.
Aydın Kurt, Balak Metal ve Kurt İnşaat ortaklığıyla kurdukları Kiza A.Ş. tarafından 15 dönümlük arazide 12 bin metrekarelik alanda inşa edilen iş merkezinde bölgede daha önce görülmemiş bir akıllı ofis teknolojisinin kullanıldığını söyledi. Birinci etabı tamamlanan Doğu Akdeniz Bölgesi’nin en büyük ofis projesi Kiza İş Merkezi’nin, firmalar için birçok avantajları bulunduğunu ifaden eden Kurt. "Ofisleri “akıllı” hale getiren sistemler ile donattığımız iş merkezimiz, iş yaşamını konforlu ve güvenli hale getiriyor. Ofisteki bütün elektrik, elektronik ve mekanik sistemi entegre eden, tek merkezden yönetme imkanı tanıyan teknoloji sayesinde firmalar; enerji tasarrufu, zaman tasarrufu, konfor, kolaylık ve rahatlık gibi birçok unsura bir arada kavuşuyor” dedi.
İlk etabı biten iş merkezinin tamamlandığında 990 ofis 287 adet iş yerinin olacağını söyleyen Kurt, şöyle devam etti:
"Akıllı ofis kavramının üç temel bileşenini mekan, teknoloji ve şirket kültürü olarak sıralayabiliriz. Biz bunların ikisini firmalar için hazır hale getiriyoruz. Firmalara bir diğer sunduğumuz önemli özellik ise temizlik hizmetleri. Kiza İş Merkezi tam donanımlı bünyesinde barındıracağı temizlik ekibi ile iş merkezinde yer alacak firmalara büyük kolaylıklar sağlayacak. Bölgede ayrıca firmalara sunulan 7/24 güvenlik hizmetleri ile firma sahipleri ve çalışanlarına güvenli iş yaşamı sunuyoruz.”
Firmaların en verimli şekilde yararlanacağı projede her ofisin ve iş yerinin özellik ve avantajları olduğunu ifade eden Kurt, ofis ve iş yerlerinin iç mimarisini de müşterilerin talebine göre şekillendirdiklerini belirtti.
Aydın Kurt, geleceğin ofislerini bugünden tasarladıklarını kaydederek, “Birçok uluslararası firma yerini aldı ve çok kısa bir sürede hizmete girecekler. Bölgede daha önce bu büyüklükte gerçekleştirilmiş nitelikli iş merkezi yoktu. Biz burada bir ilki gerçekleştirmiş oluyoruz. Kısa bir süre sonra 2 etap satışlarımız başlayacak” diye konuştu.