Cadde Kurt Seyit ve Şura dizisi bitiyor mu?

Kurt Seyit ve Şura dizisi bitiyor mu?

30.10.2014 - 10:44 | Son Güncellenme:

Yayınlandığı ilk günden itibaren reytinglerde başarılı olamayan Kurt Seyit ve Şura dizisi ile ilgili karar alındı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Kurt Seyit ve Şura yakında final yapacak.

Kurt Seyit ve Şura dizisi bitiyor mu

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen dizi için yeni karar alındı.

Haberin Devamı

Kurt Seyit ve Şura yeni sezonda reytingleri daha fazla düştü ve yayın günü Salı 20.00'den Perşembe 22.30'a alındı.

Geçen yıl başlayan ve ilk bölümden itibaren istenilen reytingi almayan dizinin arkasında Star yönetimi ısrarla durmuştu. Yurtdışına satışıyla bir süre daha devam etmeyi başaran Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde oynadığı Kurt Seyit ve Şura dizisinin 3 hafta sonra veda edeceği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan Kurt Seyit ve Şura’da senaryo hızlandırılmış ve ünlü oyuncu Fahriye Evcen dahil olmuştu. Reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayan Ay Yapım imzalı Kurt seyit ve Şura dizisinin bitirilmesine karar verildi.

Kurt Seyit ve Şura, 3 hafta sonra yayınlanacak olan bölümle final yapacak.

Haberin Devamı

Son bölümde neler oldu?

Şura perişan durumda!
Şura, Kurt Seyit’in evlendiğini gözüyle gördüğü halde hala inanamamıştır. Büyük bir yüzleşme yaşanır. Nikah töreni olaylı bir şekilde devam eder, Mürvet büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktadır. Evlendiği adamın geçmişinin onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağını, Şura’nın her zaman hayatlarında olacağı gerçeğini kavrar.
Petro durumdan istifade ederek, perişan durumdaki Şura’yı İstanbul’dan uzakta sayfiyeye yerleştirir.
Seyit ve Mürvet arasında da ilk andan itibaren huzursuzluk yaşanır. Gerdek gecesi evi terk eden Seyit, Celil’le kayınvaldesinin evine bir bir mektup yollar ve kuvayi milliyeye asker yetiştirmek üzere Anadoluya doğru yola çıkar .
Öte yandan Güzide ile aynı şehirde olup gözlerinin içine bile bakamamak Celil’e çok ağır gelmektedir. Derbeder olur, kendini içkiye vurur. Eğer İstanbul’da kalmaya devam ederse, kendine daha fazla hakim olamayacağını anlayan Celil, son kez Güzide’yi görmek için fırsat yakaladığında, korktuğu başına gelir. İki çaresiz aşığın dudakları ilk kez birleşir. Korktuğu başına gelince de çareyi İstanbuldan tamamen uzaklaşmakta bulur. Celil Seyit’in yanına Anadoluya gider.