Balıkesir KURTDERELİ GÜREŞLERİNE KIRMIZI DİPLİ MUMLA DAVET

KURTDERELİ GÜREŞLERİNE KIRMIZI DİPLİ MUMLA DAVET

08.08.2016 - 15:31 | Son Güncellenme:

.

KURTDERELİ GÜREŞLERİNE KIRMIZI DİPLİ MUMLA DAVET

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 12-13-14 Ağustos’ta yapılacak olan 36. Geleneksel Kurtdereli Güreşleri’ne il dışından çok sayıda belediye başkanı ve protokolü kırmızı dipli mumla davet etti.
Kırmızı Dipli Mumla davet geleneğini sürdüren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni’yi, Kardeş Belediye Osmangazi’nin Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı, Ümraniye Belediyesi’nin Balıkesirli Belediye Başkanı Hasan Can’ı ve UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman ve UCLG-MEWA Koordinatörleri ile UCLG-MEWA üyelerini 12-13-14 Ağustos’ta yapılacak olan 36. Geleneksel Kurtdereli Güreşleri’ne davet etti.
Başkan Yılmaz, "Biz insanı, aileyi, toplumsal değerleri olduğu gibi tarihi ve kültürel mirasımızı yaşatmayı da bir borç bildik ve hizmet anlayışımızın merkezine yerleştirdik. Kurtdereli Mehmet Pehlivan gibi bir değeri miras aldık. Bu değerimize dünyaya örnek teşkil edecek şekilde sahip çıkmak en büyük arzumuz" açıklamasında bulundu.
Ayrıca Başkan Yılmaz, yenilenen tribünler sayesinde bu yıl diğer yıllara göre güreşseverlerin ve güreşçilerin daha konforlu bir güreş geçireceğini söyledi.