Cadde Kurtlar Vadisi 242. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kurtlar Vadisi 242. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

03.01.2015 - 12:13 | Son Güncellenme:

Uzun soluklu dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümleri ile Kanal D ekranında yayınlanmaya devam ediyor. 242. Bölüm ile yayınlanması beklenen Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını şok eden bir karar aldı. Pusu'nun yeni bölümü ne zaman yayınlanacak merak konusu..

Kurtlar Vadisi 242. Bölüm fragmanı yayınlandı mı

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 242. Bölüm fragmanı heyecanla bekliniyordu. Yılbaşı nedeniyle Kurtlar Vadisi Pusu 242. Bölümü bu hafta yayınlamayacak. Yeni bölümleri sonraki hafta kaldığı yerden devam edecek.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 241.Bölümde heyecan kaldığı yerden devam etti. Polat Alemdar Cahit ve Safiye'yi kurtardı mı? Brandon nasıl bir sürpriz ile karşılaştı?

Polat kendisine kurulan kumpasa düşmemek için, zekice kurduğu planına tüm ekibini dahil eder. Cahit ve Safiye’nin kurtulması için herkes tetiktedir. Brandon ise planını güçlendirmek için yeni figüranlarını hazırlamakla meşguldür.

Polat Alemdar’ı köşeye sıkıştırmak için her imkanı değerlendirir. Neyse ki Polat, onu bu zahmetten kurtaracaktır. Zira, görüşmek istediği başka birisi vardır.

Polat planına tüm ekibini dahil ediyor!..

Fehmi, konseyini sağlam kurmak için çok titiz çalışır. Pusat ve dostlarının sofrasının bereketini kaçırmak için Baltazar ve Pitbull’u, keşif yapmaya başlamışlardır bile.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Twiter hesabından resmi açıklama:

Kurtlar Vadisi 242. Bölüm fragmanı yayınlandı mı