Cadde Kurtlar Vadisi Pusu 244. Bölümde heyecan doruktaydı !

Kurtlar Vadisi Pusu 244. Bölümde heyecan doruktaydı !

29.01.2015 - 16:16 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranının vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 244. Bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Heyecan dolu bir bölümün seyirciyi beklediği Kurtlar Vadisi Pusu'da herkesi üzen bir veda yaşandı.

Kurtlar Vadisi Pusu 244. Bölümde heyecan doruktaydı

Kurtlar Vadisi Pusu'da dizinin efsane isimlerinden biri daha diziye veda etti. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta üzen bir ayrılık yaşandı. Sevilen dizinin Nazife annesi ekrana veda etti.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Nazife Anne karakterini canlandıran Serpil Tamur, diziden ayrıldı. Rolü gereği vefat ederek ayrılan Serpil Tamur Polat Alemdar’ı annesiz bıraktı.

Kurtlar Vadisi Pusu 244.Bölüm Fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu, hafızalardan silinmeyecek son bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı...
Nazife Anne’nin şokuyla sarsılan Polat, tüm bu yaşananların arkasında bir oyun döndüğünden şüphelenmektedir. Hem Brandon hem de Sagir’ e yaptıklarının hesabını soracaktır. Dostları ise Polat’ın acısını paylaşmak için onu bu zor gününde yalnız bırakmazlar. Nazife Anne’nin ölümü bilinmeyen sırların açığa çıkmasına sebep olacaktır. Sagir izini kaybettirmek için savunmasız bir ailenin evinde saklanır. Aile üyelerinin kiminle karşı karşıya olduklarından haberleri yoktur. Cahit ve Bünyamin buluşmasına katılan misafir tüm planları bozacak, Bünyamin bu ziyaretle eski bir dostunu hatırlayacaktır.