Cadde Kurtlar Vadisi Pusu 247. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 247. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

14.02.2015 - 14:21 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu 247. bölüm fragmanı şimdiden heyecanla bekleniyor. Polat Alemdar annesinin intikamını almaya çalışırken Brandon'un başına neler geldi? Kurtlar Vadisi Pusu'dan son bilgiler haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu 247. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Öleceğim diye korkma, yaşamaktan kork! Polat intikam peşinde! Kurtlar Vadisi Pusu heyecan dolu yeni bölümüyle Perşembe 20:00'de Kanal D'de. Kurtlar Vadisi Pusu 247. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimide bulabilirsiniz. İşte son bölümden detaylar..

Haberin Devamı

BRANDON ÖLECEK Mİ ?

Kurtlar Vadis Pusu yeni bölümün en merak edilen konusu Brandon ve Polat Alemdar hesaplaşması olacak. Biritanya hizmetkarı Brandon Polat'ın annesinin öldürülmesinden sorumludur. Polat Alemdar ise annesinin yasını tuttuğu günlerde her yerde bu ismi aramaktadır. Son bölümde Brandon'a çok yaklaşan P.Alemdar intikamını alabildi mi ?

CAHİT İÇİN BÜYÜK GÜN

Kurtlar Vadisi Pusu'nun James Bond'u Cahit için büyük gün. Cahit sonunda Yüce Majeste'nin gözüne girmiştir ve Majeste Cahit ile görüşmeyi kabul etmiştir. Peki Cahit gerçekten de tapınakçıların en tepesindeki isimle görüştürülecek midir? Bu sorunun cevabı Kurtlar Vadisi Pusu 246.bölümde...

Polat Alemdar, bir kez daha Brandon ile karşı karşıya gelir. Bu seferki karşılaşmaları o kadar kısa sürmeyecektir. Çünkü konuşacakları çok mesele vardır. Polat’ın Brandon hamlesine karşı cevap gecikmez, Lion timi çoktan alarma geçmiştir. Cahit, Yüce Majeste ile görüşmeye bu kez çok yakın olsa da tehlike peşini bırakmaz. Mankurt hakkındaki gerçekler gün yüzüne çıkmaya başlar. Üstelik ekibi de bu gerçeklerin farkına varmıştır. Fehmi büyük çabayla oluşturduğu konseyin iş başı yapması için sabırsızlanmaktadır. İstanbul sefirliği için görevlendirdiği Pusat ve Baltazar, birbirlerine üstün gelmek için her yolu denemeye başlar.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu heyecanı soluksuz izlenecek yeni bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de.

KURTLAR VADİSİ PUSU 246. SON BÖLÜM İZLE

Yazarlar