Cadde Kurtlar Vadisi Pusu 252. son bölüm nefes kesti - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 252. son bölüm nefes kesti - İzle

29.03.2015 - 11:03 | Son Güncellenme:

Heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu izleyiciyi yine ekrana kilitledi. Kurtlar Vadisi Pusu 252. son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Leyla, Polat'ı terketmesi ise gündeme bomba gibi düştü. Merak ettiğiniz tüm detaylar ve Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü yeni gelişmeleriyle haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusu 252. son bölüm nefes kesti - İzle

Kanal D’nin yayınlandığı akşamlar milyonları ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, Perşembe akşamı yine günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.

Haberin Devamı

“Kurtlar Vadisi Pusu”nun bu bölümü; Tüm Kişiler’de yüzde 7.51 reyting ve yüzde 18.55 izlenme payı ile yine birinci oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 252. Bölüm Özeti;

Leyla'nın kanser olduğunu öğrenmesiyle Polat ile ilgili tüm planları değişiyor. Polat'ın evlenme teklif etmek için akşam yemeğinde bir araya geldiği Leyla Polat'a hiç beklemediği bir cevap verir. Çok sevdiği Polat'tan ayrılmak zorunda olan Leyla bunu Polat'a söylerken çok zorlansa da yapacak başka bir şeyi yoktur.

Dizinin piskopat karakteri, ŞEDİD örgütünden koptuktan sonra başına buyruk hareketleriyle KGT'nin başına bela olmaya devam eden Sagir'in hedefinde yeni eylemler vardır. KGT ise İngilizler tarafından da desteklenen Sagir'i durdurmak için elinden geleni yapıyor.

Pusat Çakır, Fehmi Kuzuzade'nin pususuna düşüyor. Fehmi'nin kendisine verdiği gazla ve aklına düşürdüğü kurtla yolunu şaşıran Pusat Çakır neredeyse arkadaşlarına cephe alacak kadar değişmiş durumda. Bu arada Fehmi'nin kayıp oğlu Yusuf ailesinin karşısına çıkıp çıkmamak konusunda emin değildir. Fehmi Kuzuzade'nin her yerde arayıp bulamadığı Yusuf hiç beklemediği bir anda karşısına çıkacak gibidir. Çünkü Yusuf'un gidecek yeri ve kardeşine olan özleminde sabrı kalmamıştır.

İhtiyarlar heyetinin en kıdemli üyesi Hoca bu görevi bırakmak istediğini söylüyor. Polat Alemdar ile İhtiyarlar heyetinin geleceğini masaya yatıran Hoca, farklı bir görevde yer almak üzere Aksaçlı görevini başka birine devretmeyi düşünüyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM TIKLA İZLE


Kurtlar Vadisi Pusu 252. Bölüm 2. Fragmanı İzle;



Kurtlar Vadisi Pusu 252. Bölüm 1. Fragmanı İzle;

Yazarlar