Cadde Kurtlar Vadisi Pusu 253. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 253. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

30.03.2015 - 13:29 | Son Güncellenme:

Kurtlar Vadisi Pusu 253.yeni bölüm fragmanı izle. 2 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlanmasıyla heyecan arttı! Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları milyonları ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm tüm detayları haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu 253. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde yer yerinden oynuyor. Türkiye'nin silahlı teknolojilerini geliştirmeden sorumlu mühendis Harun Bey'in Armageddon tarafından kaçırılmasıyla harekete geçen Polat Alemdar'ın zamanında müdahalesi hayat kurtarıyor. Harun Bey'i ele geçirip bölgeden uzaklaşmak üzere hareket eden Armageddon timi karşısında Polat Alemdar'ı görünce neye uğradığını şaşırıyor. Erdem'in de aralarında bulunduğu diğer mühendisler ise Armageddon timi tarafından yapılan baskınla ele geçiriliyor.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 2 Nisan Perşembe akşamı 253.yeni bölümüyle izleyici karşısında olacak. Vadi severlerin dört gözle beklediği Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Detaylar ve yeni gelişmeler haberimizden takip edebilirsiniz. Fragmanı izlemek için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli olacaktır...

Siyah Sancak timi Ortadoğu'ya gidiyor. ŞEDİD terör örgütü ve Sagir'in canını sıkacak olan operasyonlar yapan Siyah Sancak ekibi Ortadoğu'da sert çatışmaların ortasında kalıyor. Konsey ilk infaz kararını alıyor. Fehmi Kuzuzade'nin liderliğinde toplantılarını sürdüren konseyde çok önemli bir karar alınıyor. Kuzuzade Baron olarak ilk infaz emrini veriyor. Baron'un kalemini kırdığı isim kim ? kaçırılan Erdem'in yeri tespit ediliyor. Polat Alemdar ve Cahit gizlice yürüttükleri operasyonla tespit edilen mekana gizlice sızıyor. Polat ve Cahit, Erdem'i kurtarabilecek mi ?

Kurtlar Vadisi Pusu 253. Bölüm Fragmanı İzle;



Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde; Leyla'nın kanser olduğunu öğrenmesiyle Polat ile ilgili tüm planları değişiyor. Polat'ın evlenme teklif etmek için akşam yemeğinde bir araya geldiği Leyla Polat'a hiç beklemediği bir cevap verir. Çok sevdiği Polat'tan ayrılmak zorunda olan Leyla bunu Polat'a söylerken çok zorlansa da yapacak başka bir şeyi yoktur.

Dizinin piskopat karakteri, ŞEDİD örgütünden koptuktan sonra başına buyruk hareketleriyle KGT'nin başına bela olmaya devam eden Sagir'in hedefinde yeni eylemler vardır. KGT ise İngilizler tarafından da desteklenen Sagir'i durdurmak için elinden geleni yapıyor.

Pusat Çakır, Fehmi Kuzuzade'nin pususuna düşüyor. Fehmi'nin kendisine verdiği gazla ve aklına düşürdüğü kurtla yolunu şaşıran Pusat Çakır neredeyse arkadaşlarına cephe alacak kadar değişmiş durumda. Bu arada Fehmi'nin kayıp oğlu Yusuf ailesinin karşısına çıkıp çıkmamak konusunda emin değildir. Fehmi Kuzuzade'nin her yerde arayıp bulamadığı Yusuf hiç beklemediği bir anda karşısına çıkacak gibidir. Çünkü Yusuf'un gidecek yeri ve kardeşine olan özleminde sabrı kalmamıştır.

İhtiyarlar heyetinin en kıdemli üyesi Hoca bu görevi bırakmak istediğini söylüyor. Polat Alemdar ile İhtiyarlar heyetinin geleceğini masaya yatıran Hoca, farklı bir görevde yer almak üzere Aksaçlı görevini başka birine devretmeyi düşünüyor.