Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 254. son bölümde hain pusu-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 254. son bölümde hain pusu-izle

10.04.2015 - 10:47 | Son Güncellenme:

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde nefesler tutuldu. Perşembe akşamı 254. bölüm ile yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'da bomba etkisi yaratan sahneler yaşandı. Polat Alemdar ve tapınakçılar arasında neler yaşandı? Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde izleyemediğiniz heyecan dolu sahneleri sizler için derledik.

Kurtlar Vadisi Pusu 254. son bölümde hain pusu-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 254. bölümde neler oldu? Polat Alemdar kimlerin hedefindeydi? Pusu hayranları dün akşam heyecan dolu dakikalar yaşadı. İşte son böümde kaçırdığınız detaylar..

Haberin Devamı

Polat Alemdar ve ekibini köşeye sıkıştırdığını düşünen Lion Timi Komutanı John’u bekleyen sürpriz ne oldu? Erdem’in Polat Alemdar’dan isteği ne?

Kurtlar Vadisi Pusu, hafızalardan silinmeyecek son bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı..

Akif ve Yasin, Sagir’in pususuyla karşı karşıya kalacaklar. Ateş çemberinde mücadele nefesleri kesecek. Pusat’ın Baltazar’la yaptığı Tilki Andrei planı yolunda gitmeyecek. Pusat’ın kaybı büyük olacak. Leyla, gerçekleri saklamakta ısrarcı.

Polat’ın tüm çabalarını karşılıksız bırakmaya devam edecek. Yüce Majeste’nin gizli reçetesi ortaya çıkacak. Tapınakçıların lideri yeni bir kanlı ayine daha hazırlanırken karşısında Polat Alemdar’ı bulacak.

“Kurtlar Vadisi Pusu” Perşembe’nin birincisi
Kanal D’nin yayınlandığı akşamlar milyonları ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, Perşembe akşamı yine günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.
“Kurtlar Vadisi Pusu”nun bu bölümü; Tüm Kişiler’de yüzde 8.75 reyting ve yüzde 20.92 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 6.11 reyting ve yüzde 15.19 izlenme payı ile yine birinci oldu.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



KURTLAR VADİSİ PUSU 254. BÖLÜM FRAGMANI