Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 259. son bölümde şok- İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 259. son bölümde şok- İzle

14.05.2015 - 09:59 | Son Güncellenme:

Türk televizyonlarının efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam 259. son bölümüyle ekrana geldi. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde, Polat Alemdar kimsenin beklemediği operasyona imza atıyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 259. son bölüm ve özeti...

Kurtlar Vadisi Pusu 259. son bölümde şok- İzle

Polat Alemdar ve Cahit’in Tilki’yi takibi sürüyor, Tilki Andrei’nin Rusya’daki yuvasını bulacaklar. Peki, Andrei’nin tehdidine karşılık olarak kullanacakları çok önemli isim kim olacak?

Haberin Devamı

Pusat, Andrei’nin hazırladığı ölüm düzeneğinden kurtulabilecek mi? Polat Alemdar’ı engellemek için planlarını uygulamaya başlayan Fehmi, çevresini genişletme çalışmalarına devam ediyor. Fehmi, Andrei’den sonra Şedid halifesi Smith’le olan işbirliğini de güçlendirme yolları arayacak. Mete’nin evine misafir olan Yusuf ise çok şaşıracağı gizli belgeler bulacak. Durumdan haberdar olan Mete ile aralarında neler yaşanacak?

“Kurtlar Vadisi Pusu” Perşembe’nin birincisi
Kanal D’nin yayınlandığı akşamlar milyonları ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, Perşembe akşamı yine günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.
“Kurtlar Vadisi Pusu”nun bu bölümü; Tüm Kişiler’de yüzde 7.33 reyting ve yüzde 19.08 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 5.91 reyting ve yüzde 15.34 izlenme payı ile yine birinci oldu.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kurtlar Vadisi Pusu 259. Bölüm Fragmanı İzle




Kurtlar Vadisi Pusu 259. son bölümde şok- İzle