Gündem Kurtlar Vadisi Pusu'nun 260. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 260. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

18.05.2015 - 11:38 | Son Güncellenme:

Kurtlar Vadisi Pusu, zihinlerden silinmeyecek yeni bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de bu hafta kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 260. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aksiyon ve heyecan dolu dakikaların yaşanacağı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde Polat yine iş başında!

Kurtlar Vadisi Pusunun 260. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kanal D’de bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta neler olacak? Tüm ipuçları Kurtlur Vadisi Pusu 260. bölüm fragmanında...

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde Polat Alemdar kardeşi Safiye için Tilki ile takas anlaşması yapıyor. Polat, Pusat'ın hayatını birkez daha kurtarıyor. Cahit ile Polat, Pusat'ı Tilki'nin elinden alsa da Safiye hala Rus mafyasının elindedir.

Pusat Çakır hayatını kurtaran Cahit ve Polat ile Hakkı Bey arasında kalmıştır. Hakkı Bey, Pusat Çakır'dan Cahit'i öldürmesini ister. Pusat'ın aklını bulandırmayı başaran Hakkı onu bu işi yapmaya henüz ikna edememiştir.

Kurtlar Vadisi Pusu 260. yeni bölümü 21 Mayıs Perşembe akşamı ekranlara geliyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU 260. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi ekibini üzen ölüm

Emektar oyuncu Musa Karagöz vefat etti. Karagöz'ün ölümü, 'Kurtlar Vadisi Pusu' ekibini derinden üzdü. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin tüm dekorlarını yapan Karagöz'ün vefat haberini sanatçı Onur Akay duyurdu.

Yeşilçam'ın emekçilerinden oyuncu Musa Karagöz hayatını kaybetti. Sanat camiasına acı haberi ünlü sanatçı Onur Akay verdi.
Twitter'da Karagöz'ün fotoğrafını da paylaşan Akay, 'Önemli filmlerde rol almış, değerli sinema emekçisi Musa Karagöz'ü kaybettik. Kurtlar Vadisi Pusu ekibi ise, can dostlarına Musa abilerine ağlıyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun tüm dekorlarında emeği olan sinema sanatçısı ve dekor ustası olan sanatçımıza Allah'tan rahmet diler, tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.' dedi.

Kurtlar Vadisi Pusunun 260. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle


Oyuncu, yapım ve sanat ekibi çalışanlarından Musa Karagöz, Semih Kaplanoğlu'nun yönettiği 'Meleğin Düşüşü' adlı uzun metraj sinema filmi, Serhat Karaaslan'ın yönettiği 'Bisiklet', Cahit Çeçen ve Ali Sinan Elmaslı'nın yönettiği 'Tamirci Çırağı' ve Cahit Çeçen'in yönettiği 'Kahpe Devran' adlı filmlerde oyuncu olarak rol almıştı. Çok sayıda film ve dizide ise sanat yönetmeni olarak görev alan ünlü oyuncu ve dekor ustası Karagöz, Kurtlar Vadisi Pusu'nun tüm dekorlarını yapmıştı.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde, Polat Alemdar ve Cahit Tilki Andrei’nin Rusya’daki yuvasını buldu. Pusat, Andrei’nin hazırladığı ölüm düzeneğinden kurtulabildi mi? Polat Alemdar’ı engellemek için planlarını uygulamaya başlayan Fehmi, çevresini genişletme çalışmalarına devam etti. Fehmi, Andrei’den sonra Şedid halifesi Smith’le olan işbirliğini de güçlendirme yolları arayacak. Mete’nin evine misafir olan Yusuf ise çok şaşıracağı gizli belgeler bulacak. Durumdan haberdar olan Mete ile aralarında ne oldu? İşte o ayrıntılar...