Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 265. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 265. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

22.09.2015 - 12:11 | Son Güncellenme:

Yeni sezona sürpriz bir bölümle başlayan ekranların rekortmen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 13. sezona bomba gibi giren Kurtlar Vadisi Pusu 265. bölüm için heyecan dorukta. İntikam peşinde olan Polat Alemdar Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde neler yapacak? İşte o detaylar...

Kurtlar Vadisi Pusu 265. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kanal D'nin sevilen dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu” 13. sezonuna özel bir geceyle “merhaba” dedi. Heyecan dolu sahneleriyle gündemden hiç düşmeyen Kurtlar Vadisi Pusu'nun önceki dönemlerinde Polat Alemdar'ın büyük darbeler vurduğu tapınakçılar yeni isimler ile Türkiye'nin başına çorap örmeye devam ediyor. Sezonun ilk bölümünde geçen sezon yer alan oyuncuların büyük bölümü yeni sezonun ilk bölümünde öldü. Yeni sezonda farklı oyunculardan oluşan bir kadro ile yola devam etme kararı alan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin ilk bölümü büyük ilgi gördü ve gözler 24 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümde.

Başrollerinde Necati Şaşmaz'ın yer aldığı dizi Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecanla beklenen 265. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Tüm ekibi öldürülen Polat yeni bölümünde intikam alacak. Soluksuz izleyeceğiniz yeni bölümü ile Kurtlar Vadisi Pusu tüm detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde... İşte Kurtlar Vadisi Pusu 265. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

KURTLAR VADİSİ PUSU 265. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Hem diziye yeni katılan ve hem de diziden ayrılan oyuncular, ilk bölümü Pana Film ekibiyle izledi.

Davete “Kurtlar Vadisi Pusu”nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz başta olmak üzere bütün oyuncular tam kadro katıldı. Pana Film çalışanları ile set ekibi de gecenin davetlileri arasındaydı.

Kurtlar Vadisi Pusu 265. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle


Davette duygusal anlar

İlk bölümü heyecan içinde soluklarını tutarak izleyen ekip, dizi bittiğinde birbirini tebrik etti. Gecede duygusal anlar da yaşandı.

Senaryo gereği ölerek diziden ayrılan oyuncular, çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı. Bazı oyuncuların o dakikalarda gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.