Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 267. yeni bölümde heyecan dorukta!- İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 267. yeni bölümde heyecan dorukta!- İzle

13.10.2015 - 08:48 | Son Güncellenme:

Türk televizyonun en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu merakla beklenen 267. yeni bölümde şok. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde izleyenlerini şaşırtan sahneleriyle ekran macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Heyecanın dorukta olduğu Kurtlar Vadisi Pusu 267. bölüm ve detayları haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusu 267. yeni bölümde heyecan dorukta- İzle

Reyting rekortmeni Kanal D dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 267. yeni bölüm ile izleyiciyle buluşuyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde bomba gelişmelerin ve olay sahnelerin ardı arkası kesilmiyor. Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde heyecan dorukta.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURTLAR VADİSİ PUSU 267. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Tansiyonun bir an eksik olmadığı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde, Zeynep ve Polat Alemdar'ın bağlantısının çözüldüğü anlara tanık oldu. Polat ve Cahit bu kez Gölge'nin gölgenin peşine düşerken Zeynep olarak bilinen Asya'nın gerçek kimliği de ortaya çıkmak üzereydi.

Polat Alemdar ile Zeynep arasındaki geçmişten gelen gizli ilişkinin şifreleri yavaş yavaş ortaya çıktı. Uzun yıllar sonra karşısına çıkan Zeynep'in sırrının peşine düşen Polat Alemdar, büyük bir sürprizle karşı karşıya gelirken, yeni ve acımasız düşmanı Gölge ile Zeynep arasındaki karanlık ilişkiler ortaya çıkmaya başladı. Peki, ele geçirmek için Polat Alemdar'la büyük bir savaşı göze alan Gölge'nin Sırlı Asayı teslim ettiği kişi kimdi? O kişi gerçekten Martin miydi?

DEFNE SAMYELİ'DEN İDDİALI BAŞLANGIÇ

Ekranların vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon bombası Defne Samyeli, "Ajan Zeynep" rolüyle adından söz ettiriyor. "Ajan Zeynep" karakteriyle Kurtlar Vadisi Pusu'ya iddialı bir giriş yapan Defne Samyeli, diziye dahil olur olmaz silahlı sahnelerden birinde boy gösterdi. Mafya tarafından kaçırılan otel sahibini kurtarmak isteyen Ajan Zeynep, beraberindeki Meryem ile harekete geçti. Silahların patladığı kurtarma sahnesinde Defne Samyeli'nin hayat verdiği Ajan Zeynep karakteri mafyanın 9 adamını öldürerek, otel sahibini kurtardı...