Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 278. son bölümünde Polat'tan şok! - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 278. son bölümünde Polat'tan şok! - İzle

06.01.2016 - 09:15 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yayınlandığı akşamlar milyonları ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 278. son bölüm ile ekrana geldi. Heyecanın dorukta olduğu Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde Polat Alemdar, baronlara meydan okudu! İşte Kurtlar Vadisi Pusu 278. son bölüm ve detayları...

Kurtlar Vadisi Pusu 278. son bölümünde Polattan şok - İzle

Hafızalardan silinmeyecek son bölümü ile bu hafta kaldığı yerden devam eden Kurtlar Vadisi Pusu dizisi hayranlarını bu hafta büyük bir sürpriz yaşattı. Seyircinin merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 278. bölümde heyecan doruktaydı. Bu sezon 13.sezonun içinde olan ve her geçen hafta biraz daha heyecan kazanan Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde izleyiciyi ekrana kilitledi. Başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban gibi isimlerin paylaştığı Kurtlar Vadisi 278. son bölümü ve detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


KURTLAR VADİSİ PUSU 278. BÖLÜM FRAGMANI

KURTLAR VADİSİ PUSU 278. BÖLÜM ÖZETİ

Yüz yıllık “Büyük Buluşma”da baronların karşısına çıkan Polat Alemdar, dünyayı yöneten bütün karanlık güçlere meydan okuyor. Baronların tehditlerine karşı, “Bu toprakların yakın tarihi beni ciddiye almayanların cesetleriyle dolu. Bana Allah Yeter” diyerek karşılık veriyor…

Baronlar ise, Polat’ı ortadan kaldırmak için sürpriz bir kişiye görev veriyor…

GÖLGE YAĞMA PEŞİNDE

Diğer yandan Polat’ın baş düşmanlarından Gölge, Ortadoğu’da kurmaya çalıştığı Büyük Babil devleti için bölgeyi kan gölüne çevirmek için her yolu deniyor. Suriye’de 2 bin 500 yıllık antik bir kenti ele geçirerek değerli tarihi eserleri Avrupa’ya kaçırma planı yapan Gölge, karşısında yine Polat Alemdar’ı buluyor. Gölge’nin gizli planını anlayan Polat, Siyah Sancak’ın komutanı Yasin’e Gölge’yi durdurma talimatı veriyor.

Haberin Devamı

YUSUF NE YAPACAK?

“Büyük Buluşma”da Kuzuzade ailesini temsilen baronların karşısına çıkan Yusuf, kendisine verilen gizli görevin şokuyla sarsılıyor. Babası Fehmi ise Kuzuzade ailesinin geleceği için verilen görevi yerine getirmesi gerektiğini söylüyor. Peki Yusuf’a verilen gizli görev ne?

Bu soru bu Perşembe cevabını bulurken, finalde ise Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını Polat Alemdar’la alakalı büyük bir sürpriz bekliyor.