Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 279. Bölüm Fragmanı - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 279. Bölüm Fragmanı - İzle

10.01.2016 - 17:07 | Son Güncellenme:

Bu sezon 13. sezonuyla devam eden ve yıllardır yüksek reytingleri kimseye bırakmayan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 279. yeni bölüm fragmanı ve yeni gelişmeler haberimizde. İşte o detaylar...

Kurtlar Vadisi Pusu 279. Bölüm Fragmanı - İzle

Perşembe akşamlarını kasıp kavuran Kurtlar Vadisi Pusu yepyeni bir bölüm ile bu hafta yine kaldığı yerden devam edecek. Heyecanın dorukta oluğu Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Kanal D’nin yayınlandığı akşamlar milyonları ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, Perşembe akşamı yine günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.

“Kurtlar Vadisi Pusu”nun bu bölümü; Tüm Kişiler’de yüzde 7.00 reyting ve yüzde 17.06 izlenme payı ile yine birinci oldu. Başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban gibi isimlerin paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile 14 Ocak 2016 Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de.



KURTLAR VADİSİ PUSU 278. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde tansiyon yükseldi! Yüz yıllık Büyük Buluşma için vakit geldi. Korkusuzca baronların karşısına çıkan Polat Alemdar, dünyayı yöneten bütün karanlık güçlere meydan okudu. Baronların tehditlerine karşı, "Bu toprakların yakın tarihi beni ciddiye almayanların cesetleriyle dolu. "Bana Allah Yeter" diyerek karşılık verdi. Baronlar ise, Polat'ı ortadan kaldırmak için sürpriz bir kişiye görev verdi. Diğer yandan Polat'ın baş düşmanlarından Gölge, Ortadoğu'da kurmaya çalıştığı Büyük Babil devleti için bölgeyi kan gölüne çevirmek için her yolu denedi. Suriye'de 2 bin 500 yıllık antik bir kenti ele geçirerek değerli tarihi eserleri Avrupa'ya kaçırma planı yapan Gölge, karşısında yine Polat Alemdar'ı buldu. Gölge'nin gizli planını anlayan Polat, Siyah Sancak'ın komutanı Yasin'e Gölge'yi durdurma talimatı verdi.

ŞOK EDEN GERÇEK

Büyük yüzleşmede Kuzuzade ailesini temsilen baronların karşısına çıkan Yusuf, kendisine verilen gizli görevin şokuyla sarsıldı. Babası Fehmi ise Kuzuzade ailesinin geleceği için verilen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Peki Yusuf'a verilen gizli görev neydi? Yıllar öncesinde Aslan Akbey tarafından gerçekleştirilen Yusuf Kuzuzade Operasyonu'nu Polat Alemdar'a anlatan Doktor Öktem, ondan Yusuf'a yardım etmesini istedi. Fakat bunu reddeden Polat'a verdiği cevap ise ekran başındakileri şaşkına uğrattı.Yusuf Kuzuzade'nin aslında Polat Alemdar'ın oğlu olduğunu itiraf eden Doktor Öktem, yıllardır saklanan sırrın gün yüzüne çıkmasına vesile oldu.